ΕΛΛΑΔΑ

Αγγελική Νικολούλη: Όταν το «Φως στο Τούνελ» βγήκε για πρώτη φορά στον αέρα – Τι έψαχνε;

Ήταν 3 Οκτωβρίου του 1995 όταν έπεφταν για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση οι τίτλοι αρχής της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ». Έκτοτε μεταδίδεται ανελλιπώς επί 27 χρόνια.

Μέχρι σήμερα έχει αλλάξει τέσσερις φορές τηλεοπτικούς σταθμούς προβολής, με το MEGA να είναι ο τελευταίος. Στις 22 Οκτωβρίου 2021 η Αγγελική Νικολούλη έκανε πρεμιέρα στο Μεγάλο Κανάλι ενώ στις 24 Ιουνίου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ανανέωσε το ραντεβού της για τη νέα σεζόν μέσα από την ίδια συχνότητα.

Όλα αυτά τα χρόνια το «Φως» ασχολήθηκε με πολλές εξαφανίσεις συνανθρώπων μας και με ιστορίες που άλλες είχαν αίσιο τέλος και άλλες όχι. Επίσης, εξιχνιάστηκαν άγριες δολοφονίες ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι ίδιοι οι δολοφόνοι κάθισαν στον καναπέ της παρουσιάστριας ή μίλησαν μαζί της στο τηλέφωνο παριστάνοντας δήθεν τους συντετριμμένους για τα αγαπημένα τους πρόσωπα που είχαν χαθεί.

Τη φετινή σεζόν η εκπομπή ασχολήθηκε εκτεταμένα με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Κάθε Παρασκευή βράδυ η τηλεθέαση χτυπούσε κόκκινο και το χάσταγκ #fosstotounel ήταν στα πρώτα trends του Twitter.

Η δημοσιογράφος, που απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, με τη βοήθεια μίας θαυμάστριάς της, γύρισε πίσω τον χρόνο, όταν το «Φως στο Τούνελ» έβγαινε για πρώτη φορά στον αέρα.

Συγκεκριμένα, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την πρώτη εκπομπή, στο οποίο δίνει οδηγίες στην ομάδα της για να αναζητήσουν πρόσωπα που είχαν εξαφανιστεί.

«Στο ξεκίνημα του «Τούνελ»… Τι μου θύμισε η νεαρή φίλη της εκπομπής…», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ: ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ – ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

evosmos

Είχαν κάνει επάγγελμα το μάζεμα ελιών των… άλλων!

evosmos

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ! ΔΕΙΤΕ τι έκανε 21χρονος στον Βόλο! Δεν δίστασε να…

evosmos

Leave a Comment