Θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία της Θήβας ο θάνατος ενός 49χρονου άνδρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του το Σάββατο σε δυστύχημα με τρακτέρ.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή Πυρί, την ώρα που ο άτυχος άνδρας πραγματοποιούσε αγροτικές εργασίες. Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το όχημα ανετράπη και τον καταπλάκωσε, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.
Η επιχείρηση διάσωσης ήταν άμεση, καθώς σύμφωνα με την Πυροσβεστική στο σημείο κινητοποιήθηκαν 10 πυροσβέστες με 4 οχήματα για τον απεγκλωβισμό του άνδρα. Παράλληλα, στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς ωστόσο να μπορέσει να προσφέρει σωτηρία.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
