ΕΛΛΑΔΑ

Παγκράτι: Σκυλιά επιτέθηκαν σε Ιερέα – Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

Άγριο επεισόδιο έλαβε χώρα σήμερα Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023 στην περιοχή του Παγκρατίου έξω από το σπίτι Αρχιμανδρίτη Ιερέα ο οποίος δέχτηκε άγρια επίθεση από δύο αδέσποτα σκυλιά τα οποία του επιτέθηκαν αφού τον κυνήγησαν από το πεζοδρόμιο σε παρακείμενο πάρκο.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει ο πατέρας Ευάγγελος στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, “έβγαινα από το σπίτι μου κοντά στον Προφήτη Ηλία στο Παγκράτι και ξαφνικά βλέπω να με κυνηγούν δυο αδέσποτα ογκώδη σκυλιά απροσδιορίστου ράτσας, έμοιαζαν με λυκόσκυλα αλλά όχι καθαρόαιμα.

Έκανα το λάθος και άρχισα να τρέχω, όμως το ένα μου δάγκωσε το πόδι καθώς φτάσαμε στην είσοδο πάρκου, όπου εκεί έπεσε και το άλλο πάνω μου και μου έκανε γραντζουνιά στο λαιμό και μου δάγκωσε το μπράτσο.

Στη συνέχεια ήρθε και με πήρε συνεργάτης μου και πήγαν στα επείγοντα για να λάβω τις πρώτες βοήθειες”.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ο 23χρονος συλληφθείς για τη δολοφονία του Άλκη συμμετείχε και σε άλλο επεισόδιο την ίδια μέρα

evosmos

Λέσβος: Οι Τούρκοι προσπάθησαν να περάσουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα πέντε βάρκες με μετανάστες

evosmos

Εισαγγελική έρευνα για τα… βουνά από σκουπίδια σε δρόμους του Δήμου Θεσσαλονίκης!

evosmos

Leave a Comment