LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Τεpάστιο κήπο, ζαρζαβατικά, ελιές: Όλοι παραδέχονται τον Πασχάλη Τερζή για το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη

Ο Πασχάλης Τερζής είναι ένας από τους πιο αγαπητούς τραγουδιστές της γενιάς του. Έκανε την εμφάνιση του το 1980 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να τον συζητάει όλη η Ελλάδα. Μάλιστα, τον Οκτώβριο του ’99, έδωσε μία μοναδική συναυλία στο Λονδίνο, στο Royal Albert Hall.

Το 2010 και το 2011 είναι η τελευταίες του εμφανίσεις στην μουσική, με το τραγούδι σε στίχους-μουσική Νίκου Καρβέλα “Δεν έχει η κόλαση φωτιές” και ένα χρόνο αργότερα με την επανεκτέλεση του Θοδωρή Παπαδόπουλου με τίτλο “Βροχή”.

Όλο αυτό το διάστημα ο τραγουδιστής ζει απομονωμένος από τα φώτα της δημοσιότητας στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης, όπου κατάγεται και έχει το δικό του σπίτι.

 

Εκεί ο Πασχάλης Τερζής διαθέτει ένα τεράστιο κτήμα που μέσα υπάρχει η μονοκατοικία του με πλούσιο μεγάλο κήπο. Η ασχολία του πλέον είναι το μποστάνι του, το θερμοκήπιο του και οι ελιές του, ζώντας μια πιο ήρεμη ζωή σύζυγο του – δείτε κοινή τους φωτογραφία.

Συχνά τον επισκέπτονται και τα παιδιά του. Εκτός της Γιάννης Τερζή, ο τραγουδιστής έχει ακόμη ένα γιο τον Γιώργο, τον οποίο απέκτησε κατά τη διάρκεια του πρώτου γάμου του.

«Μόλις απολύθηκα από τον Στρατό, η πρώτη µου γυναίκα δεν υπήρχε. Νόμιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Παρ’ όλο που είχα μαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου. Δεν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυμία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: “Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσμο;”. Και µου έδειξε τον μικρό. Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγματι να αποκτήσω μία εξαιρετική οικογένεια. Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ με τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα», είχε αποκαλύψει για την πρώτη του γυναίκα που πέθανε ξαφνικά.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ρόδος: Σοκάρει η περιγραφή του ομαδικού βιασμού 31χρονης Αγγλίδας από 4 Βέλγους

evosmos

Κορινθία: Φοβάμαι για την οικογένειά μου, λέει η σύζυγος του παλαιοχριστιανού

evosmos

Πειραιάς: 5χρονη πήγε στο νοσοκομείο με πόνους και κατήγγειλε πως την κακοποίησε ο πατέρας της

evosmos

Leave a Comment