ΕΛΛΑΔΑ

Αγρότες: Πανελλαδική σύσκεψη την Πέμπτη – «Δεν ικανοποιήθηκαν τα αιτήματά μας»

Αύριο, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, θα διεξαχθεί πανελλαδική σύσκεψη μεταξύ των αγροτών προκειμένου να χαρτογραφηθούν οι επόμενες κινήσεις τους, αφού υποστηρίζουν πως τα αιτήματα δεν ικανοποιήθηκαν από την κυβέρνηση, μετά τη χθεσινή (13/02) συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με την πολιτική ηγεσία.

Αγρότες υπογράμμισαν πως «υπάρχει οργή, θεωρούμε ότι η κυβέρνηση μάς εμπαίζει», με το μέλος της Πανελλαδικής Επιτροπής των Αγροτικών Μπλόκων και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζο Μαρούδα, να γνωστοποιεί ότι «την Πέμπτη θα κάνουμε πανελλαδική σύσκεψη».

Κελέτσης: «Όλα τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί»
«Μέχρι σήμερα, η ελληνική κοινωνία στέκεται στον πλευρό των αγροτών και πιστεύει ότι τα αιτήματα είναι δίκαια. Αυτά πρέπει να ληφθούν υπόψη οι αγρότες. Όλα τα περιθώρια έχουν εξαντληθεί, η κυβέρνηση είπε: “Αυτά μπορώ βάσει του κρατικού προϋπολογισμού”», υπογράμμισε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρος Κελέτσης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ! Καλλιάνος: “Δεν είναι ακριβό το ρεύμα, εσείς είστε σπάταλοι”

evosmos

Κορωνοϊός: Στα 1.193 τα νέα κρούσματα – 98 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο

evosmos

Παγκράτι: Σκυλιά επιτέθηκαν σε Ιερέα – Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο

evosmos

Leave a Comment