ΕΛΛΑΔΑ

«Αδελφέ, μας πήραν σβάρνα» – Τα λόγια του 52χρονου την ώρα που έμπαινε στο χειρουργείο έχοντας χάσει το πόδι του

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια του 52χρονου Τάσου Πρίφτη, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του ΚΑΤ, φέροντας πολλαπλά εσωτερικά τραύματα και έχοντας χάσει το ένα του πόδι, το οποίο ακρωτηριάστηκε όταν ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος καθαριότητας παρασύρθηκε εν ώρα εργασίας στην Κερατέα την παραμονή των Χριστουγέννων, από αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονος.

«Ξύπνησε να κάνει τη δουλειά του, να προσφέρει όπως κάθε μέρα εδώ και 25 χρόνια για τον δήμο μας και δεν ξαναγύρισε», είπε στο Star λίγο πριν πάει στο νοσοκομείο ο Νίκος Πρίφτης, γιος του 52χρονου.

«Είχε τις αισθήσεις του όταν έμπαινε στο χειρουργείο. Αδελφέ, μας πήραν σβάρνα, μου είπε», είπε σοκαρισμένος ο Σταμάτης Πρίφτης, αδελφός του 52χρονου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΥΟΣΜΟΣ: 63χρονος και 37χρονος στρατιωτικός «έπαιξαν» ξύλο για μια θέση πάρκινγκ!

evosmos

Η κυβέρνηση απειλεί με τοπικά lockdown – Δεν «ικανοποιείται» με μάσκες & περιορισμούς

evosmos

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Όταν έφυγε ο γιος μου, είπα ότι θα ξαναζήσω τον έρωτά μου με τη γυναίκα μου»

evosmos

Leave a Comment