LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ! Δείτε και ΦΡΙΞΤΕ! Καταραμένη φτώχεια – Τόσο κοστίζει το ξενοδοχείο στην Μύκονο που διαμένουν Χοψονίδου – Σπανούλης στην Μύκονο

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισαν να περάσουν το Πάσχα τους στην Μύκονο μαζί με τα παιδιά τους. Ετοίμασαν λοιπόν βαλίτσες και μετά τις διακοπές τους στην Ιθάκη, πήραν το καράβι και αναχώρησαν για το νησί των ανέμων.

Το ζευγάρι μένει στο Bervedere Hotel και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στα instastory της το μοντέλο και μανούλα 6 παιδιών, είναι πανέμορφες. Τόσο από το χώρο του ξενοδοχείου όσο και από το νησί.

olimpia_chopsonidou_mikonos
Πόσο κοστίζει όμως μια βραδιά στο ξενοδοχείο που μένουν Χοψονίδου – Σπανούλης;

Η τοποθεσία του ξενοδοχείου είναι στο κέντρο της Μυκόνου και συγκεκριμένα 350 μέτρα από τα Ματογιάννα, αφού βρίσκεται κοντά στην Πλατεία Φάμπρικας. Είναι αρκετά κοντά στον Άγιο Στέφανο, ενώ υπάρχει στάση λεωφορείων otopark, περίπου 5 λεπτά με τα πόδια μακριά.

belvedere_mikonos__1_
Τα δωμάτια έχουν μίνι μπαρ, ρύθμιση κλιματισμού και χώρο αποθήκευσης στα δωμάτια που έχουν παντόφλες, σεσουάρ και ντους με ψιλή βροχή στα μεγάλα μπάνια κα πολλά άλλα. Το ξενοδοχείο επίσης, διαθέτει δωμάτιο με ατμόλουτρο (σάουνα), μασάζ, αλλά και γυμναστήριο. Μάλιστα έχει και άλλες υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα πλύσιμο ρούχων, στεγνοκαθαριστήριο, γιατρό σε εφημερία, υπηρεσίες καταστημάτων κ.α.
Με λίγα λόγια πρόκειται για ένα χλιδάτο ξενοδοχείο που διαθέτει όλα τα κομφόρ. Πάμε όμως στις τιμές!
Όπως είδαμε από την επίσημη ιστοσελίδα τους, ένα βράδυ σε απλό δωμάτιο του ξενοδοχείο κοστίζει από 800 έως 1.000 ευρώ, όπως επίσης και αν μείνεις σε δωμάτιο με ιδιωτικό τζακούζι.

belvedere_mikonos
Για δωμάτιο με θέα, από 1.000 έως 1.300 ευρώ, ενώ για τις σουίτες που είναι για τους νεόνυμφους από 1.500 έως 1.900 ευρώ. Για τα δωμάτια με πανοραμική θέα στη θάλασσα, από 1.800 έως 2.200 ευρώ.

Οι βίλες που είναι λίγο πιο έξω από τη Χώρα κοστίζουν για μια βραδιά από 3.000 ευρώ έως και 5.500 ευρώ ανάλογα με τις υπηρεσίες που διαθέτουν.

xhotel_belvedere_mikonos

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ποιος είναι ο δράστης – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο διαμέρισμα

evosmos

Εσείς το ξέρατε; – Για ποιο λόγο σπάμε ένα ρόδι την Πρωτοχρονιά;

evosmos

Δολοφονία στα Τέμπη: Απανθρακωμένοι και οι 20 νεκροί στο βαγόνι – κυλικείο

evosmos

Leave a Comment