LIFE STYLE

Αθανασίου-Γη της Ελιάς: Στην Κύπρο για τα γυρίσματα: «Δεν ξέρω πώς ενημερώνεστε στην Αθήνα αλλά…»

Ο Μάριος Αθανασίου βρίσκεται στην Κύπρο για τα γυρίσματα της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Μιας και οι πολιτικές εξελίξεις και τα όσα γίνονται στη Μέση Ανατολή έχουν επηρεάσει πολύ τη χώρα, ο ηθοποιός δέχεται πάρα πολλά μηνύματα και θέλησε με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Πολύ σύντομα και δεν θα κουράσω, απλώς επειδή έλαβα αρκετά μηνύματα και αισθάνομαι την ανάγκη ότι πρέπει να απαντήσω με κάποιον τρόπο για να μην υπάρχει αυτή η αίσθηση. Δεν υπάρχει κάποια ανησυχία εδώ στην Κύπρο που κάνουμε τα γυρίσματα για το σίριαλ. Δεν υπάρχει κάποια ανησυχία για το πώς είναι η κατάσταση, δεν είναι εμπόλεμη ζώνη. Η παραγωγή δεν θα άφηνε να γίνει γύρισμα σε περίπτωση που τα πράγματα ήταν δύσκολα», λέει στο βίντεό του ο Μάριος Αθανασίου.

Και συνέχισε: «Υπάρχει ψυχραιμία. Η ζωή κυλάει κανονικά. Δεν ξέρω πώς ενημερώνεστε στην Αθήνα και το πώς φτάνουν τα νέα για το πώς είναι τα πράγματα στην Κύπρο αλλά τα πράγματα είναι ελεγχόμενα, είναι φυσιολογικά και μια χαρά, κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες. Αυτό ήθελα να πω».

Δείτε το βίντεο:

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Γιώργος Μαζωνάκης: Ανακοίνωση για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του

evosmos

Ο Τάσος Δούσης είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή σε ποιες δύο χώρες δεν θα ήθελε να ταξιδέψει ποτέ ξανά λόγω επικινδυνότητας

evosmos

Γωγώ Γαρυφάλλου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της σε νυχτερινό μαγαζί με την Άννα Φλωρινιώτη

evosmos

Leave a Comment