ΕΛΛΑΔΑ

Ακραία κλοπή στην αντλία, μας κλέβουν τουλάχιστον το 10% του καυσίμου

Το 10% της ποσότητας της βενζίνης από την αντλία δεν πέφτει ποτέ στο ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων αφού μένει στον παραβάτη πρατηριούχο διότι έχει πειράξει την αντλία. Το συμπέρασμα αυτό προέρχεται από έρευνα του ΕΜΠ η οποία δόθηκε στο Σύνδεσμο Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών Ελλάδος (ΣΕΕΠΕ).

Το στοιχείο ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου του Συνδέσμου από τον πρόεδρο κ Γιάννη Αληγιζάκη, ο οποίος όμως δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες αφού επικαλέστηκε τα Προσωπικά Δεδομένα και αρκέστηκε μόνο να πει ότι ο αριθμός των πρατηρίων που ακολουθεί ανάλογες πρακτικές κινείται σε διψήφιο ποσοστό χωρίς όμως να το προσδιορίσει αν είναι στο 10% ,στο 20% ή στο 25%.

Η έρευνα είναι πλέον περιουσιακό στοιχείο του Συνδέσμου Εμπορίας Πετρελαιοειδών και πολύ πιθανόν να δοθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Ανάπτυξης.
Το 10% σε 7.071 χιλιάδες τόνους που ήταν η ετήσια κατανάλωση καυσίμων του 2022 «γεννά» κέρδη περίπου 20 εκατ. ευρώ.

Οι παραβάτες πρατηριούχοι έχουν «στήσει» μία δεύτερη επιχείρηση παραπλάνησης και εξαπάτησης των καταναλωτών αποκομίζοντας κέρδη λόγω αδρανοποίησης των μηχανισμών ελέγχων. .

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΤΟΤΕ…»! Είναι πλέον ανεξέλεγκτοι! ΣΑΛΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ

evosmos

Τραγωδία στη Λαμία: Ποδοσφαιριστής έπαθε ανακοπή στο γήπεδο και πέθανε

evosmos

Θρίλερ Πάτρας: Όταν οι άγγελοι κοιμούνται κάτω από ένα απλωμένο σεντόνι που τους πνίγει τον αέρα

evosmos

Leave a Comment