ΚΟΣΜΟΣ

Ακριβά πληρώνει την απιστία του ο Γ.ΜακΓκρέγκορ – Τι παίρνει η Ελληνίδα πρώην σύζυγός του

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, γνωστός από τη συμμετοχή του σε ταινίες όπως το «Star Wars» και το «Trainspotting», αλλά και την τηλεοπτική σειρά «Fargo», βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη μετά το διαζύγιό του με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Εύη Μαράκη.

Ο Σκωτσέζος ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2018 και τώρα, δύο χρόνια αργότερα, το δικαστήριο επιδίκασε ως αποζημίωση στην πρώην σύζυγό του και σχεδιάστρια μόδας στο επάγγελμα τα μισά έσοδα από το συμβόλαιο του για τις τέσσερις ταινίες «Star Wars», στις οποίες πρωταγωνίστησε. Κι όχι μόνο…

Η Εύη Μαυράκη θα πάρει ακόμα μία βίλα αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων στο Λος Άντζελες, πέντε πανάκριβα αυτοκίνητα από τη συλλογή του ηθοποιού, περίπου 500.000 δολάρια σε μετρητά και κοσμήματα, 15.000 δολάρια το μήνα για τη διατροφή των παιδιών τους, 40.000 δολάρια τον μήνα για την ίδια, καθώς και ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του ηθοποιού από τις ταινίες «Angels And Demons», «The Men Who Stare At Goats» και «Moulin Rouge».

Το ζευγάρι θα μοιραστεί την επιμέλεια της νεότερης κόρης τους, της 9χρονης Ανούκ. Έχουν άλλα τρία παιδιά. Η Εύη Μαυράκη είχε κατηγορήσει τον ηθοποιό ότι την είχε απατήσει και τελικά οι δυο τους οδηγήθηκαν στο διαζύγιο. Η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, Κλάρα, είχε εμφανιστεί πέρυσι εξαγριωμένη με τον πατέρα της, περιγράφοντάς τον ως «σκουπίδι που πλήγωσε την Ελληνίδα θεά μητέρα της».

Ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, όπως αποδείχθηκε, είχε συνάψει σχέση με τη συμπρωταγωνιστριά του στην σειρά «Fargo», Μέρι-Ελίζαμπεθ Ουάνστιντ, ενώ ήταν αμφότεροι παντρεμένοι.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

O Ερντογάν το τερμάτισε: Ο Μωάμεθ ο Πορθητής ήταν ηγέτης και των Ορθόδοξων

evosmos

Τιτανικός: «Σας παρακαλώ σταματήστε τις καταδύσεις, χρειάζονται δοκιμές» – Οι εκκλήσεις που αγνόησε ο ιδιοκτήτης του «Titan»

evosmos

Bitcoin: Προσπάθεια να κρατηθεί στα 29.000 δολάρια

evosmos

Leave a Comment