LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Αλλοδαποί έδειραν οδηγό ΚΤΕΛ για το εισιτήριο

Σοκ και έντονο προβληματισμό προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 62χρονου οδηγού ΚΤΕΛ στη Θεσσαλονίκη από δύο αλλοδαπούς επειδή «τόλμησε» να τους ζητήσει να κόψουν εισιτήριο!

Οι δυο αλλοδαποί, ένας 48χρονος Αλγερινός και ένας 49χρονος Παλαιστίνιος, επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο της γραμμής 40 θεωρώντας δεδομένο ότι θα μετακινηθούν δωρεάν. Ο ένας εκ των δύο, μάλιστα, ήταν μεθυσμένος και προκαλούσε συνεχώς τους επιβάτες. Οταν, όμως, ο οδηγός τούς είπε ότι πρέπει να κόψουν εισιτήριο και να πάψουν να είναι ενοχλητικοί, οι μετανάστες έγιναν πυρ και μανία και άρχισαν να τον βρίζουν χυδαία.

Φτάνοντας το λεωφορείο επί της 26ης Οκτωβρίου, στο ύψος του λιμανιού, οι δύο τζαμπατζήδες άρπαξαν τον οδηγό σαν σακί, τον κατέβασαν από το λεωφορείο και άρχισαν να τον χτυπούν με απίστευτη μανία. Ο Αλγερινός και ο Παλαιστίνιος έκαναν τον 62χρονο… σάκο του μποξ χτυπώντας τον με μπουνιές και κλοτσιές, με τον αβοήθητο οδηγό να προσπαθεί μάταια να προστατευτεί.

Τραυματισμένος σε πρόσωπο και σώμα, ο οδηγός κάλεσε την Αστυνομία και πλήρωμα της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισε και συνέλαβε τους δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι έχουν βαρύ ποινικό παρελθόν με επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη.

Ο οδηγός πήγε σε ιατροδικαστή και ακολούθως κατέθεσε μήνυση, ενώ οι δύο δράστες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Ώρα της Γης»: Πότε και τι ώρα σβήνουν τα φώτα σε μνημεία και επιχειρήσεις

evosmos

Κρήτη: Συνελήφθη ο Πακιστανός που γρονθοκόπησε και επιχείρησε να βιάσει 50χρονη

evosmos

ΞΕΦΤΙΛΑ για τη τηλεθέαση: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού της 12χρονης σε εκπομπή

evosmos

Leave a Comment