ΕΛΛΑΔΑ

Αναβλήθηκε η δίκη του Πάνου Μουζουράκη για την εξύβριση της ελληνικής σημαίας και της εορτής της 28ης Οκτωβρίου

Αναβολή λόγω κορωνοϊού πήρε η δίκη του Πάνου Μουζουράκη αναφορικά με μήνυση εις βάρος του για εξύβριση της ελληνικής σημαίας και της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Ο μηνυτής και πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης βρίσκεται σε προληπτική καραντίνα, καθώς μέλος της οικογένειάς του νόσησε από κορωνοϊό, και έτσι η για εχθές προγραμματισμένη δίκη στο Γ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών αναβλήθηκε.

Να θυμίσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης, όπως είχε αποκαλύψει πρώτη η «Espresso», είχε κινηθεί νομικά κατά του τραγουδιστή αναφορικά με βίντεο που είχε ανέβει στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστή τον κριτή του «Voice», ο οποίος καθύβριζε την εθνική μας επέτειο και την ελληνική σημαία.

Έλεγε μεταξύ άλλων:

«Γ@@ώ την 28η Οκτωβρίου. Είναι μια ηλίθια γιορτή, για εθνικιστές. Κανονικά θα έπρεπε να πάρουμε την ελληνική σημαία και να την κάψουμε.

Ενα ύφασμα είναι, που δεν συμβολίζει τίποτα».

Σε άλλο σημείο του ντροπιαστικού βίντεο πιάνει στο στόμα του τους ήρωες που έχασαν τη ζωή τους για την πατρίδα πολεμώντας κατά των Γερμανών κατακτητών:

«Δεν τους καταλαβαίνω αυτούς που λένε “ο προπάππους μου πέθανε για τη σημαία”. Εγώ την αγόρασα από τα Lidl, με 4,99 ευρώ».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης και μηνυτής κατά του τραγουδιστή μιλώντας στην «Espresso» για την υπόθεση είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Είναι ντροπή για τη νεολαία μας να υπάρχουν τέτοια πρότυπα καλλιτεχνών, που χλευάζουν τη σημαία μας και τους προγόνους μας, οι οποίοι έδωσαν το αίμα τους για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι.

Ένιωσα την ανάγκη, ως Έλληνας πολίτης, να κινηθώ νομικά εναντίον του, διότι ένιωσα θιγμένος από τις ύβρεις που εξαπέλυσε κατά της σημαίας μας και της επετείου της 28ης Οκτωβρίου».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συγκλονιστικό – Βόλος: Ζευγάρι πέθανε την ίδια μέρα με διαφορά ελάχιστων λεπτών

evosmos

Κύπρος: Άρμα μάχης της Εθνικής Φρουράς είχε γραμμένο το όνομα του Κ.Κατσίφα – Ενοχλήθηκαν οι Αλβανοί (βίντεο)

evosmos

Τρίκαλα: Απαγχονισμένος βρέθηκε 57χρονος αγρότης

evosmos

Leave a Comment