ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση του Δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, για την αιφνιδιαστική απόφαση εξαίρεσης της Θεσσαλονίκης από το άνοιγμα του λιανεμπορίου

«Η απόφαση αναστολής της προγραμματισμένης για τις 5 Απριλίου επαναλειτουργίας του λιανεμπορίου στη Θεσσαλονίκη, απειλεί με κατάρρευση το λιανεμπόριο, το οποίο έχει ήδη πληγεί σοβαρότατα. Μέχρι σήμερα μείναμε ενωμένοι, υπακούοντας τις εντολές των ειδικών και στηρίζοντας με τεράστιο οικονομικό και ψυχολογικό κόστος την εθνική προσπάθεια.
Το αποτέλεσμα ήταν τις τελευταίες ημέρες να γινόμαστε μάρτυρες της έμμεσης ομολογίας αποτυχίας των ειδικών, η οποία προκαλεί το κοινό αίσθημα.
Η αντίδραση του εμπορικού κόσμου δεν είναι μόνο δικαιολογημένη, αλλά και αναμενόμενη μετά τις αντιφατικές αποφάσεις τους, οι οποίες αν συνεχιστούν θα ρίξουν τη χαριστική βολή στην αγορά.
Το άνοιγμα του λιανεμπορίου δεν αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, όταν και εφόσον πληρούνται όλα τα υγειονομικά μέτρα.
Ως Τοπική Αυτοδιοίκηση καλούμε την κυβέρνηση να ανακαλέσει τις αποφάσεις των ειδικών, οι οποίες τελικά θέτουν υπό αμφισβήτηση ακόμα και το δικό τους κύρος».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΥΟΣΜΟΣ: Επίθεση σε βάρος ανηλίκων. Τους χτύπησαν και πήραν χρυσές αλυσίδες

evosmos

ΕΥΟΣΜΟΣ: Συνελήφθη 29χρονος για βιασμό 23χρονης

evosmos

Από τον Εύοσμο ο 21χρονος φοιτητής που έπιασε τον Τίμιο Σταυρό στον Θερμαϊκό Κόλπο (φωτο & video)

evosmos

Leave a Comment