ΕΛΛΑΔΑ

Αναμένονται εντάλματα σύλληψης για την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι.

Μία συνομιλία – «κλειδί» βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο των αρχών. Παράλληλα, αναμένονται εντάλματα σύλληψης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Αναμένονται εντάλματα σύλληψης

Το κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών έχει συλλέξει καταθέσεις από άτομα στο στενό κύκλο του 31χρονου αλλά και κατοίκων της περιοχής. Αυτές οι καταθέσεις έχουν οδηγήσει την έρευνα σε ένα νέο στάδιο σε συνδυασμό με την ανάλυση που έχει γίνει σε «κλώνο» που έχει δημιουργηθεί της συσκευής του κινητού του αγνοούμενου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Το κινητό του αγνοούμενου δεν έχει εντοπιστεί, ωστόσο, οι αρχές έχουν καταφέρει να ανακτήσουν πολλά δεδομένα από το τηλέφωνο του 31χρονου, τα οποία δείχνουν προς τα πού πρέπει να κατευθυνθούν οι έρευνες.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό θεωρείται το γεγονός πως έχουν καταφέρει να ανακτηθούν δεδομένα από το κινητό του 50χρονου κρεοπώλη και οι συνομιλίες πριν την εξαφάνιση.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Την πάτησα σαν πρωτάρα – Έφαγα μέχρι και τα λεφτά της κόρης μου για τον πιτσιρικά

evosmos

Χρυσή λίρα: Πουλιέται 43 ευρώ ακριβότερα σε σχέση με πέρυσι

evosmos

Θεσσαλονίκη: Το πρώτο μπαρ που οι σερβιτόροι είναι κωφοί και παραγγέλνεις μόνο στη νοηματική γλώσσα

evosmos

Leave a Comment