LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Ανανεώθηκα κι έγινα 25 χρονών, θα κάνω οπωσδήποτε θρησκευτικό γάμο» υπόσχεται ο 83χρονος Κωνσταντίνος Πλεύρης

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μιλά για τα παιδιά του, τη σύντροφό του και το εξώδικο που έχει στείλει σε γνωστό παρουσιαστή.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην πρωινή εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο πολιτικός μίλησε για τη σύντροφό του Τζώρτζια Σιακαβάρα και τη σχέση που έχουν ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε εξώδικο που έχει στείλει σε γνωστό παρουσιαστή.

«Με τις συζητήσεις που κάναμε, είδαμε ότι συμφωνούμε σε πολλά πράγματα ουσιώδη και αποφασίσαμε να είμαστε μαζί. Το τι θα γίνει στο μέλλον, δεν μπορώ να το προεξοφλήσω. Αν θα κάνω γάμο, θα κάνω οπωσδήποτε θρησκευτικό. Δεν το βλέπετε; (σ.σ. ότι είμαι ερωτευμένος). Ανανεωμένος έγινα 25 χρονών, φοβόμουν να γίνω 20 μην τυχόν με καλέσουν στο στρατιωτικό. Ζω μία περίοδο που είμαι πολύ ευτυχής» είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.
Για το πώς σχολιάζουν τη σχέση του τα παιδιά του και τα τρίτα πρόσωπα αποκάλυψε:

«Τα παιδιά μου δεν ενδιαφέρονται, ούτε εγώ ενδιαφέρομαι για να μάθουν τα παιδιά μου τι θα κάνω. Πηγαίνουμε με την Γεωργία σε διάφορα κέντρα και διασκεδάζουμε. Ήταν η πρώτη φορά που την είδα στη σκηνή. Είναι πολύ καλή ηθοποιός.

Είναι αλήθεια ότι έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας. Άλλα με ενοχλούν και δεν θεωρώ εχθρούς μου (σ.σ. όσους κάνουν σχόλια). Δεν πρόκειται να στραφώ νομικά, ακολουθώ άλλες μεθόδους. Θα στείλω σε έναν γνωστό παρουσιαστή εξώδικο γιατί λέει ότι οι απόψεις μου έχουν καταδικαστεί και ότι είμαι λάτρης του Χίτλερ και με κατηγορεί».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Απόλυτα υγιείς οι δύο στρατιωτικοί ιατροί που αντιστέκονται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό – Οργή για τις διαρροές

evosmos

Πρόταση-σοκ από τον Εισαγγελέα! Ζητά την απαλλαγή του αστυνομικού για την υπόθεση μαστροπείας της 20χρονης στην Ηλιούπολη

evosmos

Μαρίνα Πατούλη για Εύα Καϊλή : «Ακούγεται πως είναι έγκυος, στηρίζω και στεναχωριέμαι»!

evosmos

Leave a Comment