ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: 38χρονος ασελγούσε σε τρία παιδιά

Αποτροπιασμός για νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων. Οι γονείς των παιδιών καταγγέλλουν πως ο 38χρονος σύντροφος της 55χρονης γιαγιάς κακοποιούσε σεξουαλικά τα τρία παιδιά τους, όταν εκείνη τα πρόσεχε. Μάλιστα, φαίνεται να γνώριζε τι συνέβαινε.

Η μητέρα των τριών παιδιών, ειδικότερα, κατήγγειλε πως ο 38χρονος προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις εις βάρος των εγγονιών της συντρόφου του, ενώ εκείνη (σ.σ. η γιαγιά τους) γνώριζε αλλά «έκανε τα στραβά μάτια».

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο στο σπίτι της γιαγιάς, ενώ η μητέρα των παιδιών και ο σύζυγός της εργάζονταν. Οι δύο γονείς, μιλώντας στο Star, αποκάλυψαν πώς έμαθαν για τη φρίκη που ζούσαν τα παιδιά τους.

«Κατάλαβα ότι κάτι συνέβαινε, από μια κίνηση που έκανε η κόρη μου, όταν ήμουν μπροστά. Την έπιασε (ο σύντροφος της γιαγιάς) από το χέρι και της είπε “έλα να πάμε στο σπίτι”. Η κόρη μου δεν ήθελε να πάει. Τραβήχτηκε με δύναμη… Μετά μάθαμε ότι την έβαζε με το ζόρι στο κρεβάτι και ότι πήγαιναν μαζί στην τουαλέτα», είπε η μητέρα των παιδιών.

Όπως συμπλήρωσε η ίδια, από την 9χρονη κόρη της πληροφορήθηκε ότι αντίστοιχες πράξεις έκανε και στα μικρότερα αδέλφια της, ενώ η γιαγιά τούς παρακολουθούσε και γελούσε. «Η μητέρα μου ήταν απέναντι έβλεπε και χαζογελούσε. Έβαζαν το παιδί με το ζόρι να κάνει ερωτικές πράξεις», πρόσθεσε.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι και τα τρία παιδιά ηλικίας 11, 10 και τεσσάρων ετών, ήταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Στον υπολογιστή του 38χρονου οι Αρχές εντόπισαν αρχεία με φωτογραφικό υλικό και άλλων ανήλικων παιδιών. Ο 38χρονος έχει προφυλακιστεί, ενώ η 55χρονη γιαγιά καταζητείται ως συναυτουργός.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καπουτζίδης: «Κάθε μέρα κάπоιоς στην τηλεόραση θα με πει ανώμ..λо»

evosmos

Αδιανόητη ανακοίνωση από το ΓΕΕΘΑ για την ματαίωση ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου στην Μητρόπολη Αθηνών

evosmos

Φρεσκοπαντρεμένη – Αληθινή ιστορία: “Τα χρέη, η δουλειά και οι πιλότοι”

evosmos

Leave a Comment