ΕΛΛΑΔΑ

Ανδρέας Γεωργίου: Θύμα απάτης ο ηθοποιός – Τι συνέβη

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης. Πιο αναλυτικά, ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Mega «Famagusta» ενημερώθηκε ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα πλαστό διαβατήριο με τα στοιχεία του, το οποίο χρησιμοποιείται ως δόλωμα από επιτήδειους με σκοπό να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι δεν ζήτησε ποτέ χρήματα από κόσμο για κανένα λόγο και έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν report στον λογαριασμό που εκμεταλλεύτηκε εν αγνοία το όνομά του.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε: «Στέλνουν αυτό το διαβατήριο σε κόσμο για να πιστέψουν ότι “είμαι εγώ” και ζητάνε λεφτά. Το μοναδικό μου προφίλ είναι αυτό! Σε καμία περίπτωση δεν ζητώ λεφτά από κανέναν! Σας παρακαλώ κάντε ένα report. Ευχαριστώ».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Αιωνία σου η μνήμη, Λεβέντη»: Έσβησε νωρίς ο 25χρονος Τρύφωνας – Σπαραγμός για την απώλεια ενός καλοσυνάτου ανθρώπου

evosmos

Πλένεις τα πιάτα στο χέρι; Αυτό το κόλπο θα σου λύσει τα χέρια…

evosmos

Βλάβη σε πλοίο με 384 επιβάτες και 53 άτομα πλήρωμα- Παραμένει στα ανοιχτά του Βόλου! – Αφού παραμένουν πάνω στο πλοίο γιατί το θέμα δε προβάλλεται;

evosmos

Leave a Comment