LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Ανδρέας Μικρούτσικος για Γιώργο Νταλάρα: «Είναι πολύ σκληρή η θέση της Γεωργιάννας, αν ήμουν στη θέση του θα είχα ταραχθεί»

O Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να σχολιάσει το βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού του Γιώργου Νταλάρα με τον Χρήστο Μάστορα, όπου συμμετέχει και η κόρη του Γεωργιάννα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής το πρωί της Τρίτης 12/3 αφού παρακολούθησε το βίντεο στην εκπομπή «Super Κατερινα», αναφέρθηκε στη σχέση πατέρα και κόρης και τις παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει εκείνη για τον τραγουδιστή.

Αρχικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Είναι πολύ σκληρή η θέση της Γεωργιάννας, πολύ τίμια και δεν θέλει να πει ψέματα. . Όχι ότι δεν το ξέρει αλλά εξωραΐζουμε πάντα τα πράγματα, δηλαδή αν δεν έχουμε την παρουσία και τη συμπεριφορά που πρέπει, αν έχουμε βάλει κάποια στραβά στην οικογένεια, τα εξωραΐζουμε».

Στην συνέχεια, ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Το να λέει αυτή την κουβέντα το παιδί για μένα είναι δαμόκλειος σπάθη. Εγώ στη θέση του θα έλεγα: απέτυχα ως πατέρας».

Τέλος, ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατέληξε: «Στη ζωή κάνουμε ένα επάγγελμα, κάνουμε διάφορα projects αλλά το πιο σημαντικό είναι του γονιού. Τελεία και παύλα. Αν ρωτήσεις έναν γονιό “ποιο είναι το σπουδαιότερο πράγμα που έχεις κάνει;”, θα σου απαντήσει: “ο γιος μου ή η κόρη μου”. Αν λοιπόν στο βασικότερο project βγαίνει το παιδί και λέει αυτό, εμένα είναι κάτι που θα μου τάραζε όλη μου τη ζωή και θα με έκανε να δω τι στο διάολο έγινε, πού είναι το κακό των πραγμάτων» ΠΗΓΗ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΓΠΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ- 75% ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟ ΚΑΡΑΤΑΣΙΟΥ

evosmos

“Kόλαφoς” η Μαρινέλλα για τα γκoμεvικά της: «Τότε κατάλαβα πως οι άντρες έχουν τελειώσει για μένα»

evosmos

Παράταση ενός μήνα στην προθεσμία εγκατάστασης POS από τους επαγγελματίες

evosmos

Leave a Comment