ΕΛΛΑΔΑ

Ανθή Σαλαγκούδη: Τι αναφέρει για τη διάρρηξη στο σπίτι της: «Αρκετά τραυματική και σοκαριστική εμπειρία»

Η Ανθή Σαλαγκούδη έπεσε θύμα διάρρηξης καθώς άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι της στο Χαλάνδρι, αποσπώντας της προσωπικά αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Η δημοσιογράφος έκανε μία ανάρτηση στα social media, αναφέροντας πως θα μιλήσει για αυτό το θέμα όταν θα είναι έτοιμη και θα έχουν τελειώσει όλα τα διαδικαστικά.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αλλά θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες. Επίσης καταλαβαίνω συναδελφικά το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αλλά επειδή δεν έχει τελειώσει καν το δικαστικό κομμάτι για τη διάρρηξη και επειδή η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και σοκαριστική, δε θα ήθελα να μοιραστώ κάτι τη δεδομένη στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι» έγραψε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη.

«Επειδή με ρωτάτε όμως για το περιστατικό και τα κλοπιμαία, πραγματικά το σημαντικότερο από όλα και το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτό το πλάσμα πριν από λίγο μόλις ηρέμησε και είναι πλέον ασφαλές στην αγκαλιά μου» συμπλήρωσε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Καταγραφή

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Οι 250 κάτοικοι ενός χωριού στην Πέλλα είναι μέτοχοι στην ίδια επιχείρηση για να μην σβήσει ο τόπος τους

evosmos

Βιασμός 12χρονης: Καταγγελία «βόμβα» – Ο 53χρονος ειδοποιήθηκε ότι τον ψάχνουν κι έπινε καφέ με αστυνομικούς

evosmos

Ανατροπή με την διαθήκη του Τράγκα: Σε δύσκολη θέση η χήρα του, Μαρία Καρρά μετά από αυτό που της ανακοινώθηκε

evosmos

Leave a Comment