LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Αννούλα Φλωρινιώτη: «Σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου μετά τον θάνατο του πατέρα μου»

Η Αννούλα Φλωρινιώτη απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε όταν βρέθηκε στα γενέθλια της Γωγώ Γαρυφάλλου ενώ αποκάλυψε επίσης πως είχε σκεφτεί να βάλει τέλος στη ζωή της.

«Τι θέλουν, να με δουν σε καμία νευρολογική κλινική για να ησυχάσουν; Βέβαια δεν είναι έτι όλος ο κόσμος, ίσα ίσα που παίρνω πολλή αγάπη από τους ανθρώπους που με συναντούν είτε στον δρόμο είτε στην δουλειά. Υπάρχουν μερικοί που κάθονται πίσω από έναν υπολογιστή και εξαιτίας της βαρετής ζωής τους θέλουν να δημιουργούν προβλήματα στους άλλους. Δεν με νοιάζει το να γινόταν κάτι τέτοιο σε κάποια άλλη φάση της ζωής μου, αλλά να μην σέβονται τον πόνο μου και να θέλουν να με ρίξουν ακόμη πιο κάτω δεν το αντέχω.
Δεν πήγα να διασκεδάσω, ήρθα απλά η Καρουσάκη να πει το «χρόνια πολλά» στη Γωγώ. Ούτε τούρτα είχαμε ούτε τίποτα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στην αρχή μετά τον θάνατο του μπαμπά μου σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου. Με κράτησε όμως ο αδελφός μου. Έπρεπε να ζήσω και να είμαι δυνατή για εκείνον».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

«Αν είχα χωρίσει κι εγώ με τη γυναίκα μου…» – Κόλαφος για Βάσω Λασκαράκη και Γιάννη Τσιμιτσέλη ο Μελέτης Ηλίας

evosmos

Καταδικάστηκε ο εμμονικός θαυμαστής της Άννας Κορακάκη που έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο του συντρόφου της

evosmos

Μια ημέρα μετά τη “δήλωση εξαφάνισης”, ο Άκης ευδιάθετος σε ερώτηση για νέα από τις έρευνες για τη Γεωργία

evosmos

Leave a Comment