ΕΛΛΑΔΑ

Αντί για πανηγύρι, κηδεία: Νεκρός μπροστά σε όλο τον κόσμο, σηκώθηκε να χορέψει και κατέρρευσε ξαφνικά

Δραματικό περιστατικό σημειώθηκε σε πανηγύρι στο χωριό Ανοιξιάτικο, κοντά στην Αμφιλοχία, τo βράδυ της Παρασκευής λίγο μετά τις 00.00 ( όταν ένας 75χρονος έπεσε αναίσθητος κατά τη διάρκεια χορού σε πανηγύρι και λίγη ώρα μετά εξέπνευσε. Σύμφωνα με πληροφορίες από το e-maistros.gr, το γεγονός συνέβη περίπου στις 1:30 τα ξημερώματα, όταν η γιορτή βρισκόταν στην κορύφωσή της.

Τραγωδία σε πανηγύρι, αντί για χορούς είχαμε κηδεία
Η πλατεία του χωριού ήταν γεμάτη από τους παριστάμενους που χόρευαν υπό τους ήχους της παραδοσιακής μουσικής. Μεταξύ των χορευτών, βρισκόταν ένας άνδρας περίπου 75 ετών, του οποίου το πρόσωπο έλαμπε από χαρά. Συμμετείχε με ενθουσιασμό στον χορό, αναβιώνοντας τις παραδόσεις του τόπου του. Ξαφνικά, ωστόσο, η ευθυμία του αυτή για χορό και διασκέδαση μετατράπηκε σε ανησυχία. Ο άνδρας ένιωσε αδιαθεσία και πριν προλάβει κάποιος να αντιδράσει, κατέρρευσε στο έδαφος.

Άντρας σηκώθηκε να χορέψει σε πανηγύρι και κατέρρευσε
Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και σύντομα διασώστες έφτασαν στον τόπο του συμβάντος, οι ενέργειές τους ήταν γρήγορες και συντονισμένες, καθώς άρχισαν να πραγματοποιούν ΚΑΡΠΑ στον άτυχο άνδρα. Για ένα διάστημα φάνηκε ότι υπήρχε ελπίδα. Ωστόσο, καθώς το ασθενοφόρο κατευθυνόταν προς το Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, η κατάσταση του άνδρα επιδεινώθηκε.

Παρά τις έντονες προσπάθειες των διασωστών, ο 75χρονος από τον Αητό Ξηρομέρου, δεν τα κατάφερε και κατέληξε λίγο πριν φτάσουν στο Κέντρο Υγείας.

Η ενημέρωση για τον θάνατο διαδόθηκε άμεσα, κι έτσι το πανηγύρι, που πριν από λίγα λεπτά ήταν γεμάτο ζωή, όπως ήταν αναμενόμενο μετατράπηκε σε ένα σκηνικό θλίψης. Οι κάτοικοι του Ανοιξιάτικου και οι επισκέπτες που είχαν μαζευτεί για τη γιορτή, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι η χαρά μπορεί να έχει τόσο γρήγορα μετατραπεί σε πένθος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τι απέγινε η δικαστής Μαρία Μαργαρίτη; Ξεμπρόστιασε το Δικαστικό Σώμα αποκαλύπτοντας οίκο ανοχής εντός των δικαστηρίων, όπου κακοποιούσαν εκατοντάδες ανήλικα παιδιά!

evosmos

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας να μην κρύβεται – Να παρέμβει εισαγγελέας

evosmos

Καύσιμα: Έρχεται αύξηση των τιμών – Ακριβότερη η έξοδος για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά

evosmos

Leave a Comment