ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 31χρονου: Κλιμάκιο του Εγκληματολογικών Ερευνών στο Μεσολόγγι

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι που αγνοείται από την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου.

Μάλιστα, λόγω των δυσκολιών που παρουσιάζει η υπόθεση του Μεσολογγίου, δόθηκε εντολή από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να μεταβεί άμεσα στο σημείο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, όπως και του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, για να πραγματοποιήσουν έρευνες στο σημείο και να μπορέσουν να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους από Μεσολίγγι και Πάτρα, ώστε να φτάσουν γρήγορα στη λύση της υπόθεσης.

Επίσης, από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών θέλουν να εξετάσουν ιδίοις όμμασι τα επίμαχα σημεία στα οποία έχουν βρεθεί τα στίγματα του κινητού ενώ ο 51χρονος φίλος του 31χρονου κυνηγού εξετάζεται συνεχώς από τους αστυνομικούς καθώς έχουν διαφορές αυτά που λέει, σε σχέση με τα στίγματα που έχουν οι Αρχές στην κατοχή τους, την ώρα που ο ίδιος επικαλείται και κενά μνήμης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τάσος Κωστής για τον καρκίνο: «Πάντα υπάρχει το άγχος, τρυπιέσαι και ξανατρυπιέσαι, δεν ξέρεις τι θα ανακαλύψεις»

evosmos

Αυτή είναι η 29χρονη που δολοφόνησε το παιδί της! – Με καταγωγή από την Πολωνία – Δείτε πού έκρυβαν το πτώμα (φώτο)

evosmos

Κολωνάκι: Γνωστός στον καλλιτεχνικό κόσμο και επιχειρηματίας ο 35χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο

evosmos

Leave a Comment