ΕΛΛΑΔΑ

ΣΟΚΑΡΟΥΝ τα στοιχεία! Ποιος είναι ο 34χρονος που κατηγορείται ως συνεργός στη δολοφονία της 41χρονης εγκύου!

Ο άνδρας αυτός είναι σεσημασμένος, αφού στο παρελθόν έχει διαπράξει και άλλα αδικήματα.

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη από τον 39χρονο σύντροφό της και τον 34χρονο φίλο του. Ποιος όμως είναι ο 34χρονος; Είναι ο άνθρωπος του οποίου τα αποτυπώματα βρέθηκαν στο διαμέρισμα που έμενε η άτυχη Γεωργία με τον σύντροφό της. Από εκείνον άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας της.

Πρόκειται για τον φερόμενο ως συνεργό του 39χρονου που ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση, όχι όμως και στη δολοφονία της Γεωργίας. Είναι ο 34χρονος άνδρας που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο, όπου πέταξαν το πτώμα της εγκυμονούσας εκείνος με τον σύντροφό της.

Συγγενείς του τον περιγράφουν στο MEGA ως έναν άνθρωπο ευγενικό και πρόθυμο να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη. «Δεν τον έχω ικανό να έχει κάνει κάτι τέτοιο. Ήσυχο παιδί ήταν, πάρα πολύ ήσυχος. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Η οικογένειά του είναι πάρα πολύ καλή, δεν μπορώ να πω τίποτα ούτε για τη μητέρα του, ούτε για τον μπαμπά του».

Όπως φαίνεται, ο 39χρονος σύντροφος της Γεωργίας και ο φίλος του ήθελαν να σκηνοθετήσουν μία ψεύτικη ληστεία σε βάρος της, ώστε να της πάρουν τα κλειδιά. Έτσι θα μπορούσαν να πάνε στο πατρικό της σπίτι, όπου είχε κρυμμένες τις οικονομίες της οικογένειάς της. Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε ο 34χρονος συνεργός στους αστυνομικούς. Δέχθηκε να το κάνει, γιατί συμφώνησαν πως θα έπαιρνε και εκείνος ένα μερίδιο από τα χρήματα.

Η πρώην σύντροφος του συνεργού του 39χρονου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σίγουρα έγινε με κίνητρο τα χρήματα. Σε καμία περίπτωση, ακόμα και τώρα, δεν τον έχω για άνθρωπο που θα μπορούσε να σκοτώσει αλλά ο τζόγος και ο εθισμός δεν ξέρει που μπορεί να φτάσουνε έναν άνθρωπο. Εγώ τον έχω δει να φτάνει στα άκρα. Να μην του δίνουμε λεφτά να παίξει και να μας απειλεί ότι θα πηδήξει από τον τρίτο».

Η φιλία τους κρατάει χρόνια
Η φιλία των δύο ανδρών κρατάει χρόνια.

«Με διαβεβαίωσε πως ουδέποτε έφερε κάποιο τραύμα στην θανούσα με το μαχαίρι»
Ο δικηγόρος του 34χρονου κατηγορουμένου για συνεργία μίλησε για την υπόθεση.

«Ο εντολέας μου δεν παραδέχεται πως σχεδιάσανε τη δολοφονία αλλά τη ληστεία. Μία ληστεία που δεν θα είχε θανατηφόρο αποτέλεσμα. Είχε εγγύηση από τον πρώτο κατηγορούμενο πως κανείς δεν θα πάθει τίποτα. Μου είπε πως θα της αποσπούσανε κλειδιά ώστε να πάει στο σπίτι της ο πρώτος κατηγορούμενος για να πάρει τα χρήματα τα οποία ήταν περίπου 7 με 8 χιλιάδες. Αυτή την εκδοχή μου έδωσε. Με διαβεβαίωσε πως ουδέποτε έφερε κάποιο τραύμα στην θανούσα με το μαχαίρι», είπε.

«Η συμμετοχή του ήταν στην ακινητοποίηση της μόνο. Και μετά όταν του έκανε νεύμα ο πρώτος κατηγορούμενος για να κατέβει κάτω. Και όταν κατέβηκε ο άνθρωπος κατηγορούμενος έντρομος τους είπε πως η Γεωργία δεν ζει. Ο εντολέας μου είπε πως την είχε γνωρίσει πιο παλιά την Γεωργίας. Ο εντολέας μου είναι ένα άτομο με μαθησιακές δυσκολίες από μικρός και υπάρχει ιατρική βεβαίωση που διαγνώσκει μια νευροαναπτυξιακή διαταραχή, η οποία διαγνώσκει την μειωμένη ικανότητα αντίληψης και μπορεί να χειραγωγηθεί από κάποιον άλλον», πρόσθεσε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Auτή είναι η 21χρονη Νικολέτα που δέχτnκε επiθεση με μαχαiρı από Ιρακıνό στην Ερμού

evosmos

«Φωτιά» στον Alpha με τον Νίκο Μάνεση – Εξελίξεις με τον παρουσιαστή

evosmos

Δελτίο Τύπου: Μηνύσεις και αγωγές Κούγια εις βάρος παρουσιαστών στις εκπομπές Στεφανίδου – Κουτσελίνη!

evosmos

Leave a Comment