ΕΛΛΑΔΑ

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 39ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 41ΧΡΟΝΟΥ ΕΓΚΥΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ! ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΙ 49 ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΒΙΑΙΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!

Το σκοτεινό παρελθόν του 39χρονου που δολοφόνησε την έγκυο σύντροφό του

Νέα στοιχεία για τον 39χρονο που κατηγορείται για τη δολοφονία της 41χρονης έγκυου συντρόφου του έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις ο 39χρονος ήταν αρκετά βίαιος στο παρελθόν κατά των πρώην συντρόφων του ενώ κατηγορείται ότι βίασε και χτύπησε την αδερφή του.

Σύμφωνα μάλιστα με τα εν λόγω στοιχεία, σε βάρος του 39χρονου υπάρχουν 49 δικογραφίες για τη βίαιη συμπεριφορά του. Την ίδια στιγμή, ο 39χρονος εξακολουθεί να μην παραδέχεται τη δολοφονία της έγκυου συντρόφου του, υποστηρίζοντας ότι ήταν ο 34χρονος φίλος του που την κατακρεούργησε.

Μάλιστα, προβαίνει στους εν λόγω ισχυρισμούς τη στιγμή που υπάρχουν βίντεο που τον δείχνουν να μεταφέρει μαζί με τον 34χρονο συνεργό του τη σορό της σε μπαούλο προκειμένου να στήσουν το ενδεχόμενο ληστείας…

Ο σύντροφος της 41χρονης Γεωργίας που κατηγορείται για τη δολοφονία της επιμένει στην αθωότητά του και δεν ομολογεί ότι τη μαχαίρωσε.

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως οι δύο συλληφθέντες είχαν στήσει ενέδρα στην άτυχη γυναίκα. Ο 34χρονος βρισκόταν ήδη μέσα στο διαμέρισμα, με σβησμένα τα φώτα και κατεβασμένα τα παντζούρια.

«Εγώ την ακινητοποίησα και αυτός τη μαχαίρωσε. Μετά τη βάλαμε σε ένα μπαούλο και μεταφέραμε τη σορό της. Και εγώ τη μαχαίρωσα κατά λάθος πάνω στην πάλη. Την αποτέλειωσε ωστόσο ο φίλος της», είπε στην ομολογία του ο 34χρονος.

Όπως ομολόγησε ο 34χρονος, η Γεωργία δολοφονήθηκε με μαχαιριές υποδεικνύοντας παράλληλα στους αστυνομικούς το σημείο που πέταξαν τη σορό της. Οι δύο άνδρες τη μετέφεραν μέσα σε ένα μπαούλο, με αυτοκίνητο, σε ερημική τοποθεσία της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με τις Αρχές, οι δυο τους επιχείρησαν να σκηνοθετήσουν «ληστεία» σε βάρος της 41χρονης. Ήθελαν να την ακινητοποιήσουν και μετά να πάνε στο πατρικό της σπίτι απ’ όπου θα αφαιρούσαν οικονομίες ύψους 5.000 ευρώ.

Το θέατρο του συντρόφου της 41χρονης εγκύου
Στο μεταξύ, ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας εξακολουθεί να αρνείται όσα του αποδίδονται. Επιμένει πως δεν είχε καμία συμμετοχή στη δολοφονία της γυναίκας.

Ωστόσο, τόσο το υλικό που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, όσο και τα «πειστήρια» τα οποία προσπάθησε να εξαφανίσει από το σπίτι όπου διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα, δείχνουν σύμφωνα με τις αρχές ότι ο ίδιος έπαιζε «θέατρο».

«Κοιτούσα πως θα βοηθήσω τις αρχές. Θα κάνω οποιαδήποτε ενέργεια μπορώ θα βάλω δικηγόρο στην υπόθεση , θα βάλω και ιδιωτικό ερευνητή και τεχνικούς συμβούλους, θα κάνω οτιδήποτε για την ανεύρεση της» έλεγε στην εκπομπή του Star.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κρήτη: Με 15 χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε ο πατέρας του 19χρονου ΑμεΑ για τον βιασμό του

evosmos

Τρόμος στην Μεσόγειο: Εμφανίστηκε ο πιο φονικός καρχαρίας του κόσμου

evosmos

Αποκάλυψη από τον Αργύρη Αγγέλου: «Μετά την επιτυχία του “Παρά Πέντε” είχα μείνει με 50 ευρώ»

evosmos

Leave a Comment