ΕΛΛΑΔΑ

Αντώνης Καργιώτης: «Ούτε ένας από τους εμπλεκόμενους δεν με έχει πάρει τηλέφωνο» λέει ο αδερφός του

Οκτώ μήνες μετά την υπόθεση δολοφονίας του Αντώνη Καργιώτη οι τέσσερις κατηγορούμενοι παραπέμπονται σε δίκη με την εισαγγελική πρόταση να είναι καταπέλτης.

Ο αδερφός του Αντώνη Καργιώτη, Νίκος μίλησε στο «Χαμογέλα και πάλι» εκφράζοντας την επιθυμία δικαίωσης για τον αδικοχαμένο αδερφό του

Οι στενοί συγγενείς του θύματος ζητούν από την πρώτη στιγμή δικαίωση στη μνήμη του δικού τους ανθρώπου. Στο πλαίσιο αυτό ο αδελφός του Αντώνη, Νίκος Καργιώτης μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» εκφράζοντας την επιθυμία δικαίωσης για τον αδικοχαμένο αδελφό του.

«Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης και πιστεύω ότι όσοι εμπλέκονται θα τιμωρηθούν όπως πρέπει. Θέλω να δικαιωθεί ο αδελφός μου και οι κατηγορούμενοι να δικαστούν γι’ αυτό το έγκλημα. Πιστεύω στη Δικαιοσύνη και εκτιμώ ότι τα τέσσερα μέλη τoυ πληρώματος του ”Blue Horizon” που έριξαν τον Αντώνη από το πλοίο θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και θα δικαιωθεί η μνήμη του αδελφού μου. Μας λείπει πολύ ο Αντώνης κι όχι μόνο σε εμάς, αλλά σε όλη την περιοχή γιατί ήταν τόσο καλό παιδί και τον αγαπούσαν όλοι».

Ο αδελφός του Αντώνη αποκάλυψε: «Όλο αυτό τον καιρό ούτε ένας από τους εμπλεκόμενους ή τις οικογένειές τους δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο να μου ζητήσουν μια συγγνώμη. Οκτώ μήνες μετά βλέπω στην τηλεόραση να παίζει ξανά και ξανά το βίντεο που σπρώχνουν τον αδελφό μου στο θάνατο και σοκάρομαι, ανατριχιάζω».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ντέσσυ Κουβελογιάννη: «Παραγκωνίστηκα από την τηλεόραση γιατί δεν πήγα για φαγητό με κάποιον»

evosmos

Μεσολόγγι: Στην Αστυνομία για νέα κατάθεση ο κρεοπώλης για την εξαφάνιση του Μπάμπη μετά το δεύτερο στίγμα κινητού

evosmos

Πετρούπολη: Νηπιαγωγός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου – Τι λέει ο πατέρας

evosmos

Leave a Comment