LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Μελαχρıνή, πανύψnλη, πραγματıκή καλλονń: Η κóρη του Πασχάλη, Ζηνοβία Αρβανıτίδη είναι ίδıα η μαμά της

Ο εκλεκτός καλλιτέχνης Πασχάλης αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας, στην οικογένειά του, καθώς και στην αγαπημένη του κόρη, τη Ζηνοβία Αρβανιτίδη.

«Είμαι αυτός που θεμελίωσε την ελληνική pop μουσική μαζί με τους Olympians», αναφέρει αρχικά ο τραγουδιστής.

Ερωτηθείς σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια των 50 ετών της καριέρας του, ο τραγουδιστής αποκαλύπτει ότι, παρότι η εμφάνισή του στα φώτα της δημοσιότητας ήταν εύκολη, η πραγματική δυσκολία κρυβόταν στα “μη φώτα”, στα παρασκήνια. «Κάθε φορά», παρατηρεί εκφραστικά, «πρέπει να ξεκινάς από την αρχή».

bd041439 zinovia

Ενώ προσθέτει: «Σέβομαι τον κόσμο που αγαπάει τα τραγούδια μου και έχει δημιουργήσει στη ζωή του με αυτά εικόνες και στιγμές».

Η κόρη του Πασχάλη για τον πατέρα της

Η κόρη του τραγουδιστή, Ζηνοβία Αρβανιτίδη, περιγράφει τον πατέρα της ως «αεικίνητο».

 

«Όντως, όσοι τον παρακολουθούν live παθαίνουν πλάκα», προσθέτει εικονικά.

«Θυμάμαι ότι κάναμε συναυλίες με τον μπαμπά μου και γινόταν χαμός από κόσμο. Ήταν μία πρωτόγνωρη εμπειρία», συμπληρώνει.

Υπενθυμίζουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής έχει δύο εγγόνια και δηλώνει περήφανος παππούς.

«Πιστεύω δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στη ζωή ενός ανθρώπου να φτάσει να γίνει παππούς».

Τέλος, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στην Ελένη Μενεγάκη που συμμετείχε στο πρώτο του video clip. «Η Ελένη Μενεγάκη ήταν εξαιρετική προσωπικότητα. Αργότερα που έγινε πολύ διάσημη χαιρόμουν που είχε παίξει στο πρώτο μου video clip», δήλωσε.

 

 

Η κόρη του Πασχάλη, Ζηνοβία Αρβανιτίδη

Είχαμε την ευκαιρία να τη γνωρίσουμε όταν ήταν ακόμα έφηβη, όταν ερμήνευε μαζί με τον πατέρα της το αγαπημένο τραγούδι «Καταπληκτικοί». Τα τελευταία χρόνια, μας έχει εντυπωσιάσει με τις εξαιρετικές μουσικές της δημιουργίες, αποδεικνύοντας το μεγάλο της ταλέντο από το ισορροπημένο ύφος της σύνθεσης.

Η εξαιρετική μουσικός, κατά την τελευταία δεκαετία, έχει εγκατασταθεί στη Γαλλία, όπου αναπτύσσει μια αξιοσημείωτη επαγγελματική πορεία. Διατηρώντας πάντοτε ένα διακριτικό προφίλ, έχει ως κύριο στόχο της την απόκτηση εμπειρίας και τη συνεχή βελτίωση. Σήμερα, συνθέτει μουσικά έργα τα οποία η NASA – και άλλες αντίστοιχες οντότητες – επιλέγουν για να συμπεριλάβουν σε εκπαιδευτικά τους βίντεο.

«Έχω ξεκινήσει αργά, σταθερά, με πολύ κόπο και πολλή υπομονή να χτίζω μια καριέρα στο εξωτερικό. Ελπίζω ότι τα καταφέρνω καλά, βλέπω ότι η δουλειά που κάνω με ικανοποιεί πολύ και είμαι χαρούμενη για την επιλογή μου», αναφέρει η Ζηνοβία Αρβανιτίδη στη Ζούγκλα και συμπληρώνει: «Με ενδιαφέρει να κάνω τη δουλειά μου σωστά, να μαθαίνω από τις εμπειρίες μου και να γίνομαι όλο και καλύτερη. Αυτό που μένει πάντα σταθερό είναι να κάνω τη δουλειά μου σωστά. Μέσα από τη μουσική εκφράζω τα συναισθήματα μου, τις σκέψεις μου τις εμπειρίες μου».

 

 

12719438 10153991934882348 7875652582137735875 o

zinovia1

zinovia3

zinovia4

zinovia arvanitidi kori

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Εικόνες που κόβουν την ανάσα στις Σέρρες: Καναντέρ ρίχνει νερό πάνω σε πυροσβέστες που τρέχουν να γλιτώσουν

evosmos

Σέρρες: Δύο αδέλφια στην Κερκίνη παράγουν ένα νέο λευκό τυρί που φιλοδοξεί να γίνει εμβληματικό προϊόν της

evosmos

Ιωάννινα: Ισόβια στον 69χρονο που σκότωσε την 79χρονη σύζυγό του μετά από καβγά

evosmos

Leave a Comment