LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

«Αν είχα χωρίσει κι εγώ με τη γυναίκα μου…» – Κόλαφος για Βάσω Λασκαράκη και Γιάννη Τσιμιτσέλη ο Μελέτης Ηλίας

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχουν χωρίσει εδώ και αρκετά χρόνια, με τους συναδέλφους τους σε ορισμένες περιπτώσεις να τοποθετούνται για τις σχέσεις τους μαζί τους.

Σε περιοδικό είχε δώσει συνέντευξη ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος απάντησε και σε ερώτηση για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη Βάσω Λασκαράκη.

Η θέση του Μελέτη Ηλία… ανάμεσα στους δύο

Αναγκάστηκες να… μοιραστείς ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι Βάσω Λασκαράκη και Γιάννη Τσιμιτσέλη λόγω του χωρισμού τους; Λαμβάνοντας πάντα υπόψη ότι είναι και κουμπάροι σου, αφού έχουν βαφτίσει το ένα σου παιδί.

Ειδικά αυτή τη στιγμή συνεργάζομαι και με τους δύο: Με τη Βάσω στο σίριαλ και με τον Γιάννη στην ταινία «Bachelor 3». Θα σου πω ότι η δουλειά είναι δουλειά. Ακόμα κι εγώ, αν είχα χωρίσει με τη γυναίκα μου κι έπρεπε να παίξω, θα το έκανα σαν να μη συμβαίνει τίποτα κατά τη διάρκεια της δουλειάς, όσον αφορά το αποτέλεσμα. Όταν παρθεί μια απόφαση από κοινού, τέτοιας δυναμικής, τόσο μεγάλη και δύσκολη που δεν έχει πισωγύρισμα, νομίζω ότι είναι για το καλό όλων, για τη μία και την άλλη μεριά και για το γεγονός ότι υπάρχει ένα παιδί.

Προσωπικά δεν έρχομαι σε δύσκολη θέση συναντώντας μόνο τη Βάσω ή μόνο τον Γιάννη, όταν κάποτε τους συναντούσα και τους δύο μαζί. Όταν μπορώ να φανώ χρήσιμος, είτε στον έναν είτε στον άλλον, το κάνω. Η αλήθεια είναι ότι με τη Βάσω τα τελευταία 5 χρόνια είμαστε κάθε μέρα μαζί, οπότε, εκ των πραγμάτων, συζητάμε περισσότερο, περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί. Η Βάσω περνάει και πολύ χρόνο με τη γυναίκα μου, λόγω του ότι είναι φιλενάδες κι έχουμε και την κουμπαριά. Εκ των πραγμάτων η σχέση μου είναι πιο κοντινή με εκείνη, αλλά όχι ότι δεν θα πω «καλημέρα» στον Γιάννη ή ότι δεν θα συνεργαστούμε, μια χαρά συνεργαζόμαστε.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Έτσι έπιασαν τον Νιγηριανό influencer που λάτρευε τη Σαντορίνη, τα ιδιωτικά αεροσκάφη και τα πολυτελή αυτοκίνητα

evosmos

Ναυάγιο στην Πύλο: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή που το αλιευτικό παίρνει επικίνδυνη κλίση

evosmos

Μέσα στον καύσωνα τους έβγαλαν να κόψουν δέντρα! Στη ΜΕΘ εργαζόμενος με εκτεταμένα εγκαύματα

evosmos

Leave a Comment