LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Αξίζει 1 εκατομμύριο: Το πανάκριβο «παλάτι» με πισίνα που αγόρασε ο Κων/νος Πλεύρης στην Τζόρτζια Σιακαβάρα

Μία αποκάλυψη έκανε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σχετικά με τη σχέση του με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα On Time και η Σάσα Σταμάτη ο δικηγόρος επιβεβαίωσε την είδηση ότι οι δυο τους θα παντρευτούν σύντομα, μέσα στο 2023. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο γάμος τους θα γίνει σε εκκλησάκι που υπάρχει στο σπίτι του στην Παιανία.

“Η Γεωργία σημαίνει μια μικρή λεξούλα για μένα με τρία γράμματα. Το παν. Η πρόταση γάμου έχει γίνει εδώ και καιρό και ο γάμος θα γίνει άμεσα, πριν από το τέλος του 2023. Θα γίνει στο σπίτι που έχω στην Παιανία, όπου εκεί υπάρχει το ερημοκλήσι του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η σκέψη μου. Τώρα μένουμε στο σπίτι μου, στον Διόνυσο, και αυτή την περίοδο ψάχνουμε να αγοράσουμε σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό” ανέφερε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη η οποία τους συνάντησε στην πρόσφατη βραδινή τους έξοδο.

Η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει επίσημη πρεμιέρα στην παράσταση “Γέρμα”, ένα από τα σημαντικότερα έργα του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα. Το έργο αφορά την ιστορία μιας παντρεμένης γυναίκας που δεν έχει τεκνοποιήσει και ο διακαής πόθος της για παιδί μετατρέπεται σε εμμονή. Ο συγγραφέας τοποθετεί την ιστορία στην ισπανική ύπαιθρο, ωστόσο, ο Κώστας Παπαπέτρος στη διασκευή του την τοποθετεί στην περιοχή της Μάνης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κακοκαιρία «Alexis»: Φέρνει χιόνια, θυελλώδεις άνεμους και πτώση θερμοκρασίας – Η πρόγνωση της ΕΜΥ

evosmos

Μητέρα ανήλικου κοριτσιού είχε καταγγείλει το 2021 τον 66χρονο λυράρη – Νέες νοσηρές αποκαλύψεις

evosmos

Σπάτα: Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του 19χρονου φοιτητή- Τι έδειξε νέα έρευνα

evosmos

Leave a Comment