ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτα πράγματα! Καθηγητής χτύπησε μαθήτρια και στη συνέχεια μαθητές του επιτέθηκαν (Βίντεο)

Βίντεο βγήκε στη δημοσιότητα και καταγράφει τον ξυλοδαρμό μιας 16χρονης μαθήτριας από τον καθηγητή της μέσα σε αίθουσα ΕΠΑΛ.

Ο καθηγητής εμφανίζεται στο βίντεο – που τραβήχτηκε από κινητό τρίτου μαθητή – να χτυπά την κοπέλα δύο φορές. Την πρώτη της ρίχνει ένα χαστούκι και την πετά κάτω τραβώντας την από τα μαλλιά, ενώ όταν η κοπέλα βρίσκεται στο πάτωμα της καταφέρνει ακόμη ένα χτύπημα.

Οι συμμαθητές της σπεύδουν να την σώσουν από τα χέρια του καθηγητή, ενώ ένας άλλος μαθητής φαίνεται να τον χτυπάει με χέρια και πόδια, πριν αρπάξει μια καρέκλα και να του επιτεθεί ξανά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στον Alpha, μάλιστα, στη συνέχεια ακολούθησε μεγάλος αναβρασμός στο σχολείο, με τους καθηγητές να βάζουν τον συνάδελφό τους σε αίθουσα για να τον γλιτώσουν από τους μαινόμενους μαθητές.

Αφού δεν κατάφεραν να τον πλησιάσουν, οι μαθητές βγήκαν έξω και του έσπασαν το αυτοκίνητο αναποδογυρίζοντάς το.

Ο καθηγητής συνεληφθή με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Φυλάκιση έξι μηνών στην 22χρονη που άφησε το βρέφος της μέσα σε αυτοκίνητο για να πάει για ψώνια

evosmos

Καστελόριζο: Άγνωστο drone με οθωμανικά εμβατήρια και δολιοφθορά ελληνικής σημαίας

evosmos

Έκτακτο: Λουκέτο μεγάλη επιχείρηση – Κανόνι με χρέη εκατομμυρίων

evosmos

Leave a Comment