ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτος εξευτελισμός: «Kατάπιαν» την άσκηση με πυρά του ΠΝ στο Καστελόριζο: «Η NAVTEX αφορά το… Λιμενικό»!

H Ελλάδα… «κατάπιε» την άσκηση μετά πυρών που είχε μεταδώσει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το απόγευμα της Κυριακής με πραγματικά πυρά γύρω από το Καστελόριζο και η NAVTEX για την άσκηση του ΠΝ που είχε μεταδώσει το ΑΠΕ (στο pronews.gr δεν γράψαμε για ΠΝ, να σημειώσουμε), μετατράπηκε σε άσκηση με πυρά του… Λιμενικού!

Τώρα, πότε το Λιμενικό έχει διεξάγει άσκηση με πραγματικά πυρά, είναι ζητούμενο. Μάλλον ποτέ και ειδικά στο Καστελόριζο. Το κωμικοτραγικό είναι ότι η ελληνική NAVTEX για το Λιμενικό (δήθεν) προκάλεσε την αντι-NAVTEX της Τουρκίας

Ιδού το τηλεγράφημα του ΑΠΕ:

Δύο τινά συμβαίνουν: Είτε επενέβησαν ξένες δυνάμεις και ακύρωσαν την NAVTEX του ΠΝ, είτε η διάλυση του κρατικού μηχανισμού είναι  τέτοια που μπορεί να προκαλέσει και τέτοιες γκάφες.

Ομως, η NAVTEX, είναι κλασική του ΠΝ, κλασική ορολογία προαναγγελίας άσκησης. Και το Λιμενικό ουδέποτε κάνει ασκήσεις με πυρά σε παραμεθόριο περιοχή. 

Αυτά για την ώρα…

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Στέφανος Χίος: Οι απειλές, ο «σχιστομάτης» δράστης και οι κάμερες ασφαλείας– Τι ψάχνουν οι αστυνομικοί

evosmos

Κορωνοϊός – Μόσιαλος: Δεν αντέχουμε νέο lockdown – Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό

evosmos

Σέρρες: Ανήλικος με κλεμμένο αυτοκίνητο πίσω από το τροχαίο με 5 τραυματίες

evosmos

Leave a Comment