ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! Κατάπινε επί εβδομάδες κέρματα και μαγνήτες – Βρέθηκε στο χειρουργείο

Οι γιατροί σε νοσοκομείο του Νέου Δελχί αφαίρεσαν 39 νομίσματα και 37 μαγνήτες από το έντερο ενός άνδρα σε πολύωρο χειρουργείο.

Κατάπινε νομίσματα για εβδομάδες

Οι ακτινογραφίες που ελήφθησαν πριν από την επέμβαση μέσα στο νοσοκομείο Sir Ganga Ram δείχνουν τεράστιους σβόλους μετάλλων να σχηματίζονται στο έντερο του 26χρονου, αφού πέρασε αρκετές εβδομάδες καταπίνοντας τα νομίσματα, ενώ υποβαλλόταν σε θεραπεία για μια αδιευκρίνιστη ψυχιατρική πάθηση, αναφέρει το ειδησεογραφικό δίκτυο ANI.
Οι γιατροί κατάλαβαν τη σοβαρότητα της κατάστασής του όταν έφτασε στα επείγοντα με παράπονα για εμετό και κοιλιακό πόνο που διαρκούσε για περισσότερες από 20 ημέρες. Τα κέρματα και οι μαγνήτες είχαν προκαλέσει εντερική απόφραξη στο σώμα του, γεγονός που οδήγησε σε άμεση χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αφαιρεθούν τα μέταλλα.

Πολλές ώρες στο χειρουργείο
Οι χειρουργοί παρατήρησαν ότι οι μαγνήτες και τα κέρματα είχαν συσσωρευτεί σε δύο ξεχωριστούς βρόχους στο λεπτό έντερο, με τη μαγνητική δύναμη να τα οδηγεί να κλειδώσουν και να προκαλέσουν διάβρωση κατά μήκος του εντερικού τοιχώματος.

Ευτυχώς, οι γιατροί μπόρεσαν να ανοίξουν το έντερο και να αφαιρέσουν όλα τα κέρματα και τους μαγνήτες. Μια μεγάλη ποσότητα των μετάλλων βρέθηκε επίσης στο στομάχι του και αφαιρέθηκε αμέσως.

Μια ακτινογραφία μετά την επέμβαση επιβεβαίωσε ότι όλα τα μέταλλα αφαιρέθηκαν επιτυχώς από το στομάχι και τα έντερα του 26χρονου.

Ο ασθενής πέρασε επτά ημέρες στο νοσοκομείο για να αναρρώσει από την επέμβαση πριν πάρει εξιτήριο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Παραμένει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα με απλωμένα καλώδια εν μέσω Δεκαπενταύγουστου το Oruc Reis

evosmos

Είναι πολύ μπροστά οι Αυστραλοί! Πρωθυπουργός διόριζε κρυφά τον εαυτό του και σε υπουργικές θέσεις!

evosmos

Ιαπωνία: Πέθανε σε ηλικία 112 ετών ο γηραιότερος άνδρας στη χώρα

evosmos

Leave a Comment