ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ! “ΤΟ ΘΥΜΑ ΕΙΧΕ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΟΝΙΣΣΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ….” – ΣΕΞ, ΒΙΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΘΡΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έκανε ο πατέρας της 39χρονης, που σκότωσε έναν 43χρονο άνδρα στη Χαλκίδα καθώς υποστηρίζει ότι «το θύμα είχε βιάσει την κόρη μου σε γλέντι».

Σύμφωνα με τον πατέρα της 39χρονης, τα τελευταία τρία χρόνια η κόρη του άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά.

«Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε», είπε και πρόσθεσε:

«Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι».

Σύμφωνα με τον πατέρα της 39χρονης κατηγορούμενης, η κόρη του και ο γαμπρός του παρά τα προβλήματα που φέρονται να αντιμετώπιζαν, δεν ήθελαν να πάρουν διαζύγιο. Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, το θύμα και ο γαμπρός του φέρονται να είχαν κόψει τις φιλικές επαφές.

Ο πατέρας της 39χρονης επέμεινε ότι η κόρη του αγαπούσε τον σύζυγό της, όπως κι εκείνος και ότι δεν είχε δείξει ότι μπορεί να κάνει μια τόσο αποτρόπαια πράξη.

«Σε μια συζήτηση ο γαμπρός μου, μού είχε πει ότι αν δεν είχε παιδιά θα σκότωνε τον 43χρονο. Εγώ τον γνώριζα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι εκείνος με τον οποίο είχαν πρόβλημα η κόρη και ο γαμπρός μου. Υπάρχει ένα θύμα, είναι τραγικό, έχουν τη συμπόνια μου», είπε ο πατέρας της 39χρονης.

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της 39χρονης το μόνο που είπε είναι ότι θα σταθεί στο πλευρό της κόρης της και της οικογένειάς της.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Συγκινεί ο Χρήστος Σπανός: «Ο έρωτας με τη Μελίνα ήταν κεραυνοβόλος, δεν θυμάμαι τη ζωή μου πριν από εκείνη»

evosmos

Βρέθηκε ο 26χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Κυψέλη – Είναι ο άντρας που έπεσε στο μετρό

evosmos

ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Με… αστυνομική προστασία ο πρώτος γάμος μεταξύ δύο ανδρών στην Ελλάδα – Απασχόλησαν ένστολους για να μην… πειράξει κανείς τα ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ

evosmos

Leave a Comment