ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ με Έλληνα στρατιωτικό που πραγματοποιούσε εμπόριο όπλων – Τα 100 δέματα που στάλθηκαν στις ΗΠΑ

Πολυήμερο «θρίλερ» με την αναφερόμενη αποστολή αεροπορικώς περίπου 100 δεμάτων με εξαρτήματα βαρέος οπλισμού από έλληνα στρατιωτικό και άγνωστους συνεργούς του προς τις ΗΠΑ είναι, όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής», σε πλήρη εξέλιξη για την ΕΛ.ΑΣ., τις δικαστικές αρχές αλλά και ελεγκτές του υπουργείου Οικονομικών.

Σε μια υπόθεση που δεν έχει γνωστοποιηθεί και απασχολεί πέρα από τις ελληνικές αρχές ασφαλείας και την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί.
Με μεγάλο ζητούμενο να προσδιοριστεί αν αυτά τα όπλα έχουν κλαπεί από στρατόπεδο της Θεσσαλίας, όπου υπηρετεί ο στρατιωτικός και να καταγραφούν τα μεγέθη και η χρονική διάρκεια της δράσης του κυκλώματος. Μάλιστα έχει ήδη αρχίσει σχετική έρευνα-απογραφή σε στρατιωτικές αποθήκες, ενώ υπάρχει και ενημέρωση των επιτελών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Επιπλέον ερευνάται αν αυτές οι αποστολές, πέρα από παράνομο εμπόριο όπλων με συνεργούς άτομα στις ΗΠΑ, μπορεί να σχετίζονται με περαιτέρω εγκληματικές ενέργειες ή ένοπλες οργανώσεις.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ: ΠΕΝΤΕ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ – ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΕΝΑΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ! ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

evosmos

Κατέληξε βρέφος στην Πάτρα – Δωρίζονται τα όργανά του

evosmos

Στη φυλακή 69χρονος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος 38χρονης με νοητικά προβλήματα

evosmos

Leave a Comment