ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.! ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ME KAΛΑΣΝΙΚΟΦ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ – ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΧ ΤΟΥ! (ΦΩΤΟ)

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία για εγκληματική ενέργεια με θύμα έναν άνδρα ο οποίος βρέθηκε νεκρός μετά από πυροβολισμό και απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του στη Μάνδρα.

Ένα απίστευτο θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην Μάνδρα καθώς εντοπίστηκε πτώμα μέσα σε ΙΧ ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε πυροβοληθεί.

Οι Αρχές είναι στο σημείο και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, με τις πρώτες ενδείξεις να οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια.

Το όχημα εντοπίστηκε στην οδό Αγίας Αικατερίνης ενώ στο σημείο επιχειρούν δυο οχήματα της πυροσβεστικής με έξι άτομα.


Από τις έρευνες της ΕΛΑΣ, βρέθηκαν- δίπλα από το καμένο όχημα- κάλυκες και ένα Καλάσνικοφ ενώ λίγα μέτρα πιο μακριά εντοπίστηκε ένα άλλο αυτοκίνητο καμένο, πιθανότατα των δραστών.

Προς το παρόν εξετάζεται αν το όχημα του θύματος πυρπολήθηκε επί τούτου από τους δράστες ή αν κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών πήρε φωτιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα ελληνικής καταγωγής, επιχειρηματία, ο οποίος δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κρεάτων στην περιοχή των Μεγάρων.Ωστόσο, μένει να εξακριβωθεί κατά πόσο η σορός ανήκει στον εν λόγω επιχειρηματία.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Βαρυμπόμπη: Τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από φρεάτιο

evosmos

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ:Στις 21 Μαΐου κρίνεται αν θα συνεχίσουμε #σταθερά μπροστά ή θα γυρίσουμε στις αυταπάτες

evosmos

Στο εξωτερικό βρέθηκε 48χρονη αγνοούμενη από το Νεοχώρι Χαλκιδικής – Είχε εξαφανιστεί τον Μάρτιο

evosmos

Leave a Comment