ΕΛΛΑΔΑ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Πήγαν να τον θάψουν και ανακάλυψαν ότι σκοτώθηκε από πυροβόλο όπλο!

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στον Ορχομενό, όπου πήγαν να θάψουν έναν νεκρό και ανακάλυψαν ότι σκοτώθηκε από πυροβόλο όπλο!

Συγκεκριμένα αργά το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (30/4), ένας 55χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο χώρο όπου διέμενε, ο οποίος αντιμετώπιζε χρόνια προβλήματα υγείας.

Οι συγγενείς του ειδοποίησαν γραφείο τελετών προκειμένου να τον παραλάβει και την επομένη να πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Σύμφωνα με το LamiaReport, το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, οι υπάλληλοι του γραφείου διαπίστωσαν ότι ο 55χρονος είχε αίματα στο ρούχο του και μια τρύπα στη θωρακική χώρα και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε ο άνθρωπος είχε πυροβοληθεί στο θώρακα, με αποτέλεσμα την υπόθεση να αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς, ενώ στο σπίτι όπου διέμενε κλήθηκε και Ιατροδικαστής.

Στο χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 55χρονος, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα μονόκαννο με πυροδοτημένο φυσίγγιο, το οποίο φέρεται να είναι και το όπλο που του έκοψε το νήμα της ζωής.

Ως πιθανότερο σενάριο πλέον εξετάζεται αυτό της αυτοχειρίας, ωστόσο περισσότερο φως θα ρίξει στη υπόθεση η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το ΤΑ Λιβαδειάς.

Προκαλεί ωστόσο απορία πως έπρεπε η σορός του ανθρώπου αυτού να φτάσεις στο γραφείο κηδειών για να γίνει αντιληπτό ότι είχε πυροβοληθεί!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα! Ευθύμιος Λέκκας: 8.000 από τα 18.500 σχολεία δεν έχουν ποτέ ελεγχθεί

evosmos

Λευτέρης Πανταζής: «Στη Μαρίνα Σάττι έχω βάλει “λάδι” εγώ…»

evosmos

Σοκ στην Πέλλα: Πήγε να σκοτώσει τον γιο του με τσεκούρι

evosmos

Leave a Comment