ΕΛΛΑΔΑ

Αποσωληνώθηκε το 4 μηνών κοριτσάκι που κακοποιήθηκε από τον πατέρα του

Βελτίωση παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του 4 μηνών κοριτσιού, που κακοποιήθηκε από τον 20χρονο Αλβανό πατέρα του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα νέα για την υγεία του βρέφους από την Κυπαρισσία που νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», είναι θετικά, καθώς το κοριτσάκι παρουσίασε βελτίωση και σήμερα αποσωληνώθηκε.

Μάλιστα, εφόσον συνεχιστεί η βελτίωση της κατάστασης του βρέφους, αύριο αναμένεται να βγει από την εντατική και να μεταφερθεί σε απλό θάλαμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος πατέρας του παιδιού που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του, αφέθηκε σήμερα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καιρός: Θεομηνία σε Μακεδονία, Ήπειρο, Θεσσαλία την Τετάρτη – Πώς θα εξελιχθούν τα φαινόμενα από σήμερα

evosmos

Γλιτώσαμε νέα τραγωδία από θαύμα! Νεαρός επιχείρησε να επιβιβαστεί με skateboard σε πλοίο με σηκωμένο καταπέλτη (Εικόνα)

evosmos

Χαμός στη Συγγρού τα ξημερώματα: Οδηγός ταξί πυροβολήθηκε από αγνώστους! Ήταν λάθος στόχος; Τι εξετάζει η αστυνομία

evosmos

Leave a Comment