ΕΛΛΑΔΑ

Απτόητος ο Κασσελάκης από τις έντονες αντιδράσεις για το ερωτηματολόγιο – «Δεν μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία»

Δε φαίνεται να… ιδρώνει το αφτί του Στέφανου Κασσελάκη από τις έντονες αντιδράσεις κορυφαίων στελεχών του κόμματος για το ερωτηματολόγιο του ΣΥΡΙΖΑ. Τουναντίον.

«Δεν μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε νέα ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ, επιμένοντας για το ερωτηματολόγιο και παροτρύνει τα μέλη να το συμπληρώσουν. «Οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Όλγα Γεροβασίλη, Χρήστος Σπίρτζης και Πάνος Ρήγας εξέφρασαν ανοιχτά τη δυσαρέσκεια τους για την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη με τη ρήξη στο κόμμα της αντιπολίτευσης να βαθαίνει επικίνδυνα…

Αναλυτικά η ανάρτηση Κασσελάκη
«Στον ΣΥΡΙΖΑ που οραματίζομαι, ο Πρόεδρος και τα Όργανα πρώτα ακούν τη βάση και μετά αποφασίζουν, λαμβάνοντάς την υπόψη.

Γνωρίζω ότι είναι κάτι ασυνήθιστο για την πολιτική σκηνή στη χώρα μας, αλλά για να μιλήσουμε ξανά στην κοινωνία πρέπει να υπερβούμε τους εαυτούς μας και να ακούσουμε την κοινωνία.

Το να δώσουμε φωνή στα μέλη ήταν βασική μου δέσμευση από την πρώτη στιγμή, όταν έθεσα υποψηφιότητα για Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Άλλωστε, ο προοδευτικός κόσμος από το 2019 μάς φωνάζει «αλλάξτε τα όλα».

Παροτρύνω όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο στο https://isyriza.gr/preconference_survey_form . Οι απαντήσεις σας θα είναι αρωγός και για εμένα και για τα Όργανα του κόμματος στις αποφάσεις μας. Δε μιλάμε εδώ για δημοσκοπήσεις σε δελτία ειδήσεων αλλά για μία διαδικασία εσωκομματικής δημοκρατίας.

Καλώ όλους τους προοδευτικούς πολίτες να γίνουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, να ενισχύσουν τη μόνη εναλλακτική στην κυβερνητική δυστοπία, και να στηρίξουν την προσπάθειά μου».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Άδωνις Γεωργιάδης: Η αντίδρασή του σε ερώτηση για τον Αντώνη Κανάκη – Τα βρήκε «μπαστούνια» και έφυγε (βίντεο)

evosmos

Κι άλλο κρούσμα βίας ανηλίκων: Μαθητές ανέβασαν βίντεο με τον ξυλοδαρμό του 13χρονου συμμαθητή τους στο Αγρίνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

«Πως θα ζήσω κ. Μητσοτάκη»; Με 700 ευρώ σύνταξη, πρέπει να πληρώσει 785 ευρώ ρεύμα! Αυτή την επιστολή στον Πρωθυπουργό πρέπει να την διαβάσουν ΟΛΟΙ

evosmos

Leave a Comment