ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα αυτοκτονίας επιχειρηματία στο Ναύπλιο: Του έκλεισαν το μαγαζί και του φόρτωσαν πρόστιμο λόγω κορωνοιού!

Καλείται να πληρώσει εξοντωτικό πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ

Ένας επιχειρηματίας στο Ναύπλιο προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του εξαιτίας του «λουκέτου» αλλά και του εξοντωτικού πρόστιμου που του επέβαλαν.

Την ώρα που η κυβέρνηση και οι «ειδικοί» βλέπουν αριθμούς και αποφασίζουν, πολλοί είναι οι πολίτες που οδηγούνται στη φτώχεια εξαιτίας των μέτρων.

Η αστυνομία διαπίστωσε πως σε ένα μαγαζί στο Ναύπλιο υπήρχαν παραπάνω άτομα από το επιτρεπτό όριο, αποτέλεσμα; Να του επιβάλει εξοντωτικό πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ, αλλά και να του κλείσει το μαγαζί.

Ο επιχειρηματίας πάνω στην απόγνωση στην οποία τον οδήγησαν οι βαριές ποινές προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του πηδώντας στη θάλασσα.

Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς πολύς κόσμος δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, ενώ με την βοήθεια κάποιων ψυχραιμότερων, ανεσύρθει σε κατάσταση σοκ ο ιδιοκτήτης της καφετέριας από την θάλασσα.

Σύμφωνα με το argolidatv.gr στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Σε δήλωσή του από την Αργολίδα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε: «Δεν είναι αστείο το θέμα του κορωνοϊού και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό. Είναι κάτι παγκόσμιο και όλοι αυτοί που κάνουν αναλύσεις για το αν υπάρχει ο ιός ή όχι, διακινδυνεύουν τη δημόσια υγεία. Η απάντησή μας μας αυτή τη στιγμή στο μεγάλο ζήτημα που υπάρχει και συνοδεύεται από το εύλογο άνοιγμα στην οικονομία και τον τουρισμό είναι μία: αν μπορέσουμε για τις επόμενες 15 ημέρες, ο καθένας, να κάνει χρήση της μάσκας και των αποστάσεων είναι η απόλυτη απάντηση απέναντι στον κορωνοϊό. Όλα τα υπόλοιπα είναι φιλοσοφίες, αναλύσεις. Τα μέτρα υπάρχουν, χρειάζεται να τα τηρήσουμε. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. 15 μέρες για να βγούμε και από αυτή τη δύσκολη κατάσταση νικητές».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΚΑΤΙ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ”! Δείτε τα μέλη της συμμορίας που μπούκαρε σε σπίτια από τον Ωρωπό έως την Χαλκίδα

evosmos

ΖΕΥΣ: «ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ» – ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ΤΟΥ F-16 ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν σήμερα οι πληρωμές του δώρου Χριστουγέννων και επιδομάτων

evosmos

Leave a Comment