LIFE STYLE

Απόφαση-σταθμός: Αποζημίωση 20.000 ευρώ για επίθεση από αγέλη σκύλων

Τέσσερα χρόνια μετά το θάνατο 65χρονου από επίθεση αγέλης σκύλων στο Ελαιόρεμα Θεσσαλονίκης, η Δικαιοσύνη, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, επιδίκασε αποζημίωση 200.000 ευρώ στα τρία παιδιά του θύματος.

Τα χρήματα καλείται να πληρώσει ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, στα διοικητικά όρια του οποίου έγινε η επίθεση. Για «ηθική δικαίωση» μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο δικηγόρος της οικογένειας, Γιάννης Πιτσιώρας, ο οποίος είπε ότι η δικαστική απόφαση «ανοίγει το δρόμο για τη διεκδίκηση αποζημιώσεων από τους δήμους, καθώς οριοθετεί τις ευθύνες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη διαχείριση των αδέσποτων».

Ο Δήμος Πυλαίας – Χορτιάτη αναμένει να πάρει εγγράφως την απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης και τότε θα αποφασίσει αν θα ασκήσει έφεση ή θα πληρώσει το ποσό της αποζημίωσης. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σημαντικότερο στο συγκεκριμένο -εξαιρετικά δυσάρεστο συμβάν- είναι ότι χάθηκε μία ανθρώπινη ζωή. Σύντομα αναμένεται να εκδοθεί και η απόφαση του ποινικού δικαστηρίου.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ρένος Χαραλαμπίδης: Αν ασπρίσουν τα μαλλιά μου θα γίνω επίσημος βαψομαλλιάς – Δε φλερτάρω στα 52 μου, δεν το θεωρώ κομψό

evosmos

«Ο γιος μου τώρα θα είναι γέρος σαν εμένα»: Η εξομολόγηση του Ηλία Ψινάκη για την οικογένεια που δεν έκανε

evosmos

Νίκος Μάνεσης: Ο γάμος που κράτησε δέκα μέρες, η Φαίη Μαυραγάνη και τα παιδιά του που δε θέλει να γίνουν δημοσιογράφοι

evosmos

Leave a Comment