LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ

Δεν ντρέπεται να το παραδεχτεί η Αννίτα Πάνια: «Είμαι 54 αλλά δεν το έχω καθόλου με την ηλικία και τα νούμερα»

Η Αννίτα Πάνια μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με αφορμή την πρεμιέρα της στο OPEN με το παιχνίδι «Next Please».

«Είμαστε στην προετοιμασία της πρεμιέρας μας και θεώρησα ότι αυτό το χτένισμα είναι πιο ενδιαφέρον από το κανονικό. Ξεκινάω με χαλασμένα μαλλιά. Δεν ξέρω τι θα ζήσουμε και τι θα νιώσουμε στην νέα μου εκπομπή. Δεν έχω αγωνία, αλλά χαρά για την πρεμιέρα γιατί έχω ωραίο “νταραβέρι” εδώ».

Όσα ανέφερε
Αναφερόμενη στην πολιτική ορθότητα, είπε: «Δεν αισθάνομαι ότι αυτά που λέω και εκφράζω χρήζουν ιδιαίτερου φίλτρου. Δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία και δεν αισθάνομαι ότι χρειάζεται. Η πολιτική ορθότητα έχει να κάνει με τη σιγουριά και την ουσία του πράγματος».

Ενώ σε σχέση με την τηλεόραση, ανέφερε: «Εμένα μου αρέσει η σημερινή τηλεόραση, γιατί τα έχει όλα. Διαλέγει ο τηλεθεατής και παίρνει. Η ελληνική τηλεόραση έχει και “κιτρινίλα”. Έχει απ’ όλα τα χρώματα να διαλέξεις. Χαίρομαι που βλέπω παρουσιαστές, οι οποίοι παραμένουν στην τηλεόραση επί χρόνια, όπως στην ξένη τηλεόραση. Την τηλεόραση την ξέρουν καλά αυτοί που την υπηρετούν χρόνια. Ευπρόσδεκτοι οι νέοι, αλλά τη γνώση τη μεταλαμπαδεύουν οι παλιοί».

Η ίδια δηλώνει πως δεν έχει πρόβλημα με την ηλικία της και την αποκαλύπτει. «Είμαι 54, αλλά δεν το έχω καθόλου με την ηλικία και τα νούμερα. Δεν συνάδει απολύτως το νούμερο της ηλικίας μου με αυτό που αισθάνομαι πραγματικά. Το φατσικό μου γίγνεσθαι έχει “αρπάξει”, αλλά συνεχίζουμε το πρόγραμμά μας. Η συμβουλή που θα έδινα στον εαυτό μου τότε που έκανα τα πρώτα μου βήματα θα ήταν να είμαι ο εαυτός μου. Θα πω Next Please σε ό,τι τοξικό και βαρετό μας χαλάει. Πάμε παρακάτω».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η εκπαίδευση στο FBI, η εξάρθρωση τρομoκρατικών οργανώσεων και η Πάτρα – Όσα δεν ξέραμε για τον Θανάση Κατερινόπουλο

evosmos

Δακρύζει όλο τo Ίντερνετ: Ο μαχητής Νίκος Φλωρινιώτης δε το βάζει κάτω –«Έχω πόνους, κάνω εμετούς. Πρώτα ο Θεός»

evosmos

Περπατούσε σε ένα Πάρκιγκ και ξαφνικά βλέπει ένα φάκελο με 11.600 ευρώ μέσα. Την επόμενη μέρα δέχθηκε ένα παράξενο τηλεφώνημα!

evosmos

Leave a Comment