ΕΛΛΑΔΑ

Από το Ζεϊμπέκικο στην ηθική πράξη – Η Συγκινητική Πράξη του 9χρονου Βαγγέλη από τη Λήμνο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον κόσμο της καθημερινότητας, όπου πολλές φορές η ανιδιοτέλεια και η ευγένεια παραμερίζονται, η πράξη ενός μικρού αγοριού μας θυμίζει την αξία της ηθικής και της καλοσύνης. Ένα αγόρι, περίπου 9 ετών, από την Ατσική της Λήμνου κατάφερε να γίνει το καμάρι των δικών του ανθρώπων με μια πράξη απλότητας και ακεραιότητας.

Όχι γιατί χόρεψε ζεϊμπέκικο με την ψυχή του! Αντίθετα, η ηρωική του πράξη ήταν κάτι τόσο καθημερινό και ταυτόχρονα τόσο σημαντικό. Βρήκε ένα πορτοφόλι με τουλάχιστον 600€ που είχε χάσει μια συντοπίτισσα του και χωρίς δεύτερη σκέψη το παρέδωσε στην ίδια.

Μπράβο στον μικρό Βαγγέλη, που έβαλε τα γυαλιά μέχρι και στους μεγάλους!

Την είδηση έκανε γνωστή μια γυναίκα μέσω facebook ,με ένα συγκινητικό post:

“Ότι πιο αγνό! Ότι πιο όμορφο! Ένα αγόρι ηλικίας περίπου 9 ετών, έγινε το καμάρι των δικών του ανθρώπων. Όχι γιατί χόρεψε ζεϊμπέκικο με την ψυχή του! Αλλά επειδή εχτές βρήκε και παρέδωσε σε μια συντοπίτισσα του το πορτοφόλι που έχασε!
Εύγε για το ήθος του και το ήθος των δικών του! Με αυτές τις αξίες να συνεχίσει στη ζωή του! Να τον χαίρεται η οικογένεια του, και να καμαρώνουν γι αυτόν οι δάσκαλοι του, οι συμμαθητές του, οι φίλοι του, ο προπονητής του και οι συναθλητές του ! Ας είναι παράδειγμα προς μίμηση”

 

limnoslive.gr

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Θεσσαλονίκη: Μπούκαραν σε σπίτι ενώ ήταν μέσα ο γιος της οικογένειας – Έδειραν άγρια τον σκύλο στην αυλή

evosmos

Χανιά: Πρόστιμο και εξάμηνη αναστολή λειτουργίας είχε επιβληθεί το 2020 στη Μονάδα Εξωσωματικής

evosmos

Εκτός ΕΣΥ ο γιατρός που έδωσε αναρρωτική στον επιθεωρητή του ΟΣΕ μια μέρα μετά τη δολοφονία στα Τέμπη

evosmos

Leave a Comment