ΕΛΛΑΔΑ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΑΤΡΑ: 23ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ – ΣΕ ΣΟΚ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ! ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Σε σοκ βρίσκονται συγγενείς και φίλοι, 23χρονης φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία το απόγευμα της Παρασκευής, βρέθηκε κρεμασμένη στο σπίτι που διέμενε, στην οδό Θράκης, στην Πάτρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή φοιτήτρια του Μαθηματικού, καταγόταν από την περιοχή της Αμαλιάδας, όπου επικρατεί μεγάλη αναστάτωση μόλις οι οικείοι της ενημερώθηκαν για το θλιβερό συμβάν.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν η νεαρή εντοπίστηκε κρεμασμένη από κουρτινόξυλο, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, αν και από την ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε σημείωμα το οποίο εξετάζεται.

Όλοι είχαν να πουν ένα καλό λόγο για την 23χρονη, η οποία ουδέποτε είχε δώσει αφορμή για το παραμικρό. Άπαντες είναι συγκλονισμένοι και ουδείς μπορεί να πιστέψει ότι η φοιτήτρια έφυγε από τη ζωή.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε εξέλιξη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Σουφλί: Έκλεψαν βανάκι της Συνοριοφυλακής έξω από την υπηρεσία

evosmos

The Bachelor: 20 γυναίκες «έτοιμες για όλα» και η 38άρα (λέμε, τώρα) αηδός που την έραιναν με δολάρια στις πίστες (φωτό)

evosmos

28η Οκτωβρίου: Ποιος είναι ο πιλότος της «Ζευς» που έστειλε το συγκλονιστικό μήνυμα από αέρος

evosmos

Leave a Comment