ΕΛΛΑΔΑ

Από το «Καλημέρα Ζωή», στο Άγιο όρος: Ο αγαπημένος ηθοποιός που απαρνήθηκε τα εγκόσμια και έγινε μοναχός Ιερώνυμος.

Ο Ευγένιος Λαμπρινάκος, ο ηθοποιός που συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως τα «Σαν αδελφές», «Καλημέρα Ζωή», «Δύο Ξένοι», «Ο Υιός του πατέρα» και οι «7 Θανάσιμες πεθερές», άφησε την υποκριτική και έγινε μοναχός, λαμβάνοντας το όνομα Ιερώνυμος.

Η πιο χαρακτηριστική ερμηνεία του ηθοποιού ήταν στη σειρά «7 Θανάσιμες πεθερές», όπου υποδύθηκε τον “πατέρα Ευτύχιο” στο επεισόδιο «Απρόβλεπτη πεθερά».

Μάλιστα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στο Κιλκίς, ο ηθοποιός χειροτονήθηκε διάκονος, από τον Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του Poimin, ο Ευγένιος Λαμπρινάκος, γεννημένος στις 22 Ιουνίου 1973, στον Πειραιά, από Μανιάτες γονείς, χειροτονήθηκε διάκονος στην Ιερά Μητρόπολη Κιλκισίου.

Όπως υπογράμμισε ο Μητροπολίτης Εμμανουήλ, κατά την τελετή, απευθυνόμενος στον νέο διάκονο π. Ιερώνυμο: «Από σήμερα καλείσαι να διακονείς τον Τρισάγιο Θεό, να πράττεις δηλαδή θεάρεστο έργο από ελεύθερη βούληση και επιλογή. Να μην φοβάσαι και να παίρνεις σωστές, υπεύθυνες και δυναμικές αποφάσεις που θα σε ενισχύουν και θα σε ενδυναμώνουν. Να τηρείς το θέλημα του Θεού τον Οποίο να έχεις πάντοτε μέσα στην καρδιά σου».

Μια νέα αρχή έκανε ο Ευγένιος Λαμπρινάκος

Η τελετή πραγματοποιήθηκε με σεβασμό και κατάνυξη, ενώ φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν στο Romfea, αποκαλύπτοντας το νέο κεφάλαιο που έκανε στη ζωή του ο μοναχός.

Ο Ευγένιος Λαμπρινάκος χειροτονήθηκε διάκονος

 

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Καταργούνται τα ΑΤΜ: Πώς θα κάνουμε αναλήψεις από τις τράπεζες πλέον

evosmos

Κολωνός: «Ο 55χρονος δεν έχει καμία σχέση με την Ελληνική Ομάδα mini ποδοσφαίρου». Η ανάρτηση της SOCCA

evosmos

Όταν πασίγνωστοι ηθοποιοί μας λέγανε τι συμβαίνει αλλά και τι έρχεται!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Leave a Comment