ΕΛΛΑΔΑ

Αρναούτογλου: Πότε χαλάει ο καιρός – Πού θα δουν τα πρώτα χιόνια

Για την εξέλιξη του καιρού των επόμενων ημερών ενημέρωσε ο Σάκης Αρναούτογλου στην ΕΡΤ.

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού τόνισε ότι από την Κυριακή η πτώση της θερμοκρασίας θα αρχίσει από τα βορειοδυτικά βαθμιαία, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει κοντά στους 28 βαθμούς (από τα 37άρια του Σαββάτου).

Άστατος καιρός και στα δυτικά

Μάλιστα, την Τρίτη αναμένεται και άστατος καιρός στη δυτική Ελλάδα, όμως ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν και άλλες περιοχές της χώρας μέσα στην εβδομάδα επηρεαστούν από κάποια φαινόμενα.

Επιπλέον, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ίσως να μην επηρεαστούν τόσο από την ψυχρή κατεβασιά η οποία αναμένεται να κρατήσει χαμηλά τη θερμοκρασία έως και τις 24 Σεπτεμβρίου.

Τέλος, ο Σάκης Αρναούτογλου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο οι κορυφές των βουνών στη βόρεια Ελλάδα να δουν το πρώτο «πασπάλισμα χιονιού».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ρόδος: Viral ο οδηγός λεωφορείου που άφησε το τιμόνι και… χόρεψε Φουρέιρα (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Μητσοτάκης από Κέρκυρα: Πετύχαμε, αλλά υπάρχει χαλάρωση – πρέπει να επανέλθουμε σε εγρήγορση

evosmos

Νέο σκάνδαλο με γυρισμένα χιλιόμετρα μεταχειρισμένων -Ποια εταιρεία «πείραζε» τα κοντέρ

evosmos

Leave a Comment