ΕΛΛΑΔΑ ΥΓΕΙΑ

Αττική: Όπου αλλοδαπός και… κορωνοϊός – Οι γειτονιές παράνομων και νόμιμων αλλοδαπών το επίκεντρο της επιδημίας!

Το προφίλ της πλειοψηφίας των νοσούντων: Αλλοδαπός κοντά στα 30 έτη
Στις περιοχές με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αλλοδαπών (νόμιμων & παράνομων) εντοπίζεται και η μεγαλύτερη συγκέντρωση κορωνοϊού και συγκεκριμένα στις περιοχές των Πατησίων, της Κυψέλης και στο Μοναστηράκι.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση κυνηγάει με μανία και τιμωρεί τους Έλληνες πολίτες κλείνοντάς τους τα μαγαζιά, επιβάλλοντάς τους εξοντωτικά πρόστιμα και συλλαμβάνοντάς τους, ενώ αφήνει τους αλλοδαπούς ανενόχλητους να κάνουν μέχρι και πορείες!

Μάλιστα πρόσφατη έρευνα στην Αθήνα έδειξε ότι ο μέσος όρος της ηλικίας των κρουσμάτων είναι κάτω από 30 επιβεβαιώνοντας έτσι πως τα περισσότερα αφορούν αλλοδαπούς μικρής ηλικίας που κατοικούν σε αυτές τις περιοχές.

Στο κέντρο της Αθήνας αλλά και στα δυτικά προάστια εντοπίζεται η μεγαλύτερη συγκέντρωση κρουσμάτων κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Συγκεκριμένα οι περιοχές με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση αλλοδαπών όπως η Πατησίων, η πλατεία Κυψέλης και το Μοναστηράκι εμφανίζονται ως «κόκκινες» γειτονιές.

Στα κόκκινα, όμως, και περιοχές στα δυτικά, με τους επιστήμονες να προβληματίζονται ιδιαίτερα για Περιστέρι, Πετρούπολη και Ιλιον, καθώς παρουσιάζουν αυξημένα κρούσματα τα τελευταία 24ωρα.

Είναι χαρακτηριστικό πως τις προηγούμενες ημέρες κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν rapid tests στο κέντρο του δήμου Περιστερίου και μέσα σε 48 ώρες εντόπισαν συνολικά 78 κρούσματα με μέσο όρο ηλικίας τα 31 έτη.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Ανεπιθύμητος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στην Αλόννησο – Τα υβριστικά συνθήματα στο “ησυχαστήριό” του

evosmos

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Η ΦΙΓΟΥΡΑ ΤΟΥ “ΦΟΝΙΑ”! ΧΤΕΝΙΖΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ

evosmos

Τούρκος αναλυτής σοκάρει την τουρκική κοινή γνώμη με την ανάλυσή του για τα ελληνικά όπλα και την ελληνική αεράμυνα – Δεν μπορούν να δουν το βίντεο

evosmos

Leave a Comment