LIFE STYLE ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΣΜΟΣ

Ατύχημα για τη Βίκυ Λέανδρος: Παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή – «Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους» [ΒΙΝΤΕΟ]

Ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια συναυλίας της, είχε προχθες Παρασκευή (15/3) η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια Βίκυ Λέανδρος καθώς παραπάτησε και έπεσε από τη σκηνή.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την γερμανική BILD, η Βίκυ Λέανδρος τραγουδούσε την επιτυχία της «I love life» όταν ξαφνικά έπεσε από τη σκηνή, ύψους ενός μέτρου. Αμέσως, όσοι ήταν κοντά έσπευσαν να την βοηθήσουν.

Η τραγουδίστρια στάθηκε «τυχερή μέσα στην ατυχία της» καθώς δεν τραυματίστηκε και επέστρεψε στη σκηνή όπου συνέχισε να τραγουδά.

«Σκόνταψα στη σκηνή. Ευτυχώς έπεσα στο πλάι» είπε η ίδια μιλώντας στη BILD.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να είχα πολλούς φύλακες αγγέλους, γιατί θα μπορούσα να είχα πέσει στο κεφάλι μου ή να είχα σπάσει οτιδήποτε. Αλλά δεν έχω καν μελανιά ή πόνο».

«Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ολόκληρη την καριέρα μου. Το να πέφτεις από τη σκηνή είναι ο εφιάλτης κάθε καλλιτέχνη» συμπλήρωσε η Βίκυ Λέανδρος.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Λαμία: Απίστευτο περιστατικό – Τον πέταξαν έξω από το τρένο γιατί νόμιζαν ότι έχει κορωνοϊό

evosmos

Το ρήγμα «τέρας» της Λευκάδας: Κόβει το Ιόνιο στη μέση και μπορεί να προκαλέσει μεγάλους σεισμούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

evosmos

Κορωνοϊός: Νοσηλεύεται ο Ιερώνυμος – Εισήχθη σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας

evosmos

Leave a Comment