ΕΛΛΑΔΑ

Αυτά είναι τα χάλια μας! Κουβάδες και σφουγγαρίστες βγήκαν στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας

Γιατροί και ασθενείς είδαν το Κέντρο Υγείας στη Στυλίδα να πλημμυρίζει μέσα σε λίγα λεπτά. Η κακοκαιρία ήταν έντονη και στη Φθιώτιδα.

Τριτοκοσμικές εικόνες στο Κέντρο Υγείας στη Στυλίδα κατά τη διάρκεια και μετά τη μεγάλη νεροποντή που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Τα νερά έτρεχαν από παντού με γιατρούς και νοσηλευτές να προσπαθούν με κουβάδες και σφουγγαρίστρες να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

kystylidas1 kystylidas2

Σοκαρισμένοι παρατηρούσαν ό,τι συνέβαινε και οι ασθενείς με τους συνοδούς που έβλεπαν τις συγκεκριμένες εικόνες και δεν ήξεραν τι να κάνουν.

Απίστευτες εικόνες
Το πρόβλημα παρέμεινε όλη τη μέρα και τη νύχτα, ενώ ακόμη και την Πέμπτη το πρωί που είναι ημέρα τακτικών εμβολιασμών, η λειτουργία γίνεται με προβλήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, αιτία της συγκεκριμένης κατάστασης είναι η μη ολοκλήρωση του έργου της νέας σκεπής του Κέντρου. Αυτή τη στιγμή είναι στα ασφαλτόπανα και με τέτοια φαινόμενα είναι σαν να είναι ουσιαστικά ξεσκέπαστο.

 

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Η Σοφία Μουτίδου εξομολογείται: «Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια»

evosmos

Αυτοί είναι οι ασφαλισμένοι που μπορούν να συνταξιοδοτηθούν στα 57 έτη – Οι προϋποθέσεις

evosmos

Μερομήνια: Τσουχτερό κρύο τον Μάρτιο – Με τι καιρό θα κάνουμε παρέλαση την 25η Μαρτίου

evosmos

Leave a Comment