LIFE STYLE ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο – Η εξαψήφια διαφημιστική προσφορά από γνωστή μάρκα που απέρριψε [ΦΩΤΟ]

Πρόκειται για την Άλικα Σμιτ η οποία λέει ότι απέρριψε μια παχυλή αμοιβή από έναν «γνωστό» χορηγό, παρά το γεγονός ότι μόλις και μετά βίας κερδίζει χρήματα από το άθλημά της.

 Η 25χρονη δρομέας, η οποία έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια οπαδούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέει ότι πρόσφατα απέρριψε μια χορηγία που θα της έδινε χιλιάδες δολάρια, επειδή δεν ήταν απόλυτα αφοσιωμένη στην εταιρεία.

«Πριν από δύο μήνες έλαβα μια προσφορά από μια γνωστή μάρκα. Αλλά δεν ήμουν 100% πίσω από αυτήν» δήλωσε η Σμιτ στο podcast OMR σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild. «Δεν αισθάνομαι άνετα με αυτό. Και η προσφορά περιείχε εξαψήφια νούμερα. Για μία καμπάνια» πρόσθεσε.

Η Σμιτ κερδίζει τα έσοδά της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χορηγούς, συνεργασίες και έναν μικρό μισθό ως μέλος της εθνικής ομάδας της Γερμανίας.

Τον Οκτώβριο, αποκάλυψε ότι οι αθλητές της εθνικής ομάδας πληρώνοντας μόνο περίπου 739 δολάρια το μήνα από συμφωνίες χορηγίας, οι οποίες εξορθολογίζονται μέσω του Sporthilfe,του γερμανικού ιδρύματος αθλητικής βοήθειας που παρέχει οικονομική υποστήριξη στους κορυφαίους αθλητές της χώρας.

Είπε επίσης, ότι οι αθλητές μπορούν να λαμβάνουν χρήματα μέσω μιας ομάδας ή ενός οργανισμού στον οποίο ανήκουν, όπως η SC Charlottenburg της Σμιτ, μαζί με βραβεία που κερδίζουν σε αγώνες.

Η 25χρονη δρομέας, η οποία επί του παρόντος παρακολουθεί μαθήματα εξ αποστάσεως για τη διαχείριση μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας, έχει εργαστεί επίσης και ως μοντέλο. Παράλληλα, έχει μια σειρά μόδας με την εταιρεία Hugo Boss.

Το Instagram της έχει πάνω από 5 εκατομμύρια ακολούθους και μπορεί να την δει κανείς να τρέχει και να αγωνίζεται σε αγώνες στίβου αλλά και σε πληρωμένες αναρτήσεις συνεργασίας που παρουσιάζουν την καμπάνια της με την Boss.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Με υψωμένη την ελληνική σημαία στα αλιευτικά τους 26 Τούρκοι εκπαιδευτικοί ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην Χίο

evosmos

«Λιώνει» για την σύντροφό του ο Αντώνης Καφετζόπουλος – «Είναι ο άνθρωπός μου, ο καλύτερός μου φίλος»

evosmos

Λιάγκας σε Λάσπα: «Μα τι ωραία γυναίκα είσαι, μου άρεσες πολύ αλλά δεν έκανα κίνηση, είμαι ντροπαλός, μη φάω χυλόπιτα»

evosmos

Leave a Comment