ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η 22χρονη αστυνομικός που συνελήφθη μετά την επιχείρηση στου Ζωγράφου – Είχε δεσμό με κακοποιό

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στην παλιά φοιτητική εστία της Πολυτεχνειούπολης, στου Ζωγράφου βρίσκεται και μια δόκιμη αστυνομικός, η οποία φέρεται να έδινε πληροφορίες στους κακοποιούς, που είχαν κάνει κατάληψη στον τέταρτο όροφο του κτιρίου και σκορπούσαν τον φόβο και τον τρόμο στους φοιτητές.

Η 22χρονη δόκιμη αστυφύλακας συνελήφθη, καθώς διαπιστώθηκε ότι διατηρούσε ερωτικό δεσμό με έναν από τους ποινικούς που είχαν μετατρέψει τις φοιτητικές εστίες σε ορμητήριο και κρησφύγετο κακοποιών οι οποίοι έχουν απασχολήσει τις Αρχές για κλοπές, ληστείες και υποθέσεις ναρκωτικών. Οι κακοποιοί είχαν κάνει κατάληψη στην εστία, απειλώντας τις ζωές των φοιτητών, τους οποίους είχαν διώξει από τα δωμάτιά τους. Εκεί οι δράστες οργάνωναν ληστρικές επιθέσεις και έβρισκαν καταφύγιο μετά την δράση τους.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά τον ρόλο της 22χρονης, η οποία υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου, εκεί όπου σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φοιτητές είχαν κάνει αρκετές καταγγελίες το τελευταίο διάστημα για την κατάληψη των κακοποιών που έβγαζαν μέχρι και όπλα για να τους απειλήσουν.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές, η νεαρή αστυνομικός είχε ενεργό ρόλο και ενημέρωνε τους κακοποιούς για τις επιχειρήσεις των συναδέλφων της. Η ίδια μάλιστα είχε πρόσβαση σε πολύ πολύ κρίσιμα στοιχεία. Σε βάρος της αναμένεται να κινηθούν ποινικές αλλά και διοικητικές διαδικασίες.

δδφβφβ

βφβδ

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Κρήτη: Γυναίκα μπήκε στην καρότσα αγροτικού και σκοτώθηκε σε τροχαίο μπροστά στο παιδί της

evosmos

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη έστηνε καρτέρι έξω από το σπίτι της Ιωάννας από τον Ιούνιο του ’19

evosmos

Νεκρός οδηγός του ΚΤΕΛ Λακωνίας – Έχασε τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε! (ΦΩΤΟ)

evosmos

Leave a Comment