ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η 29χρονη δικηγόρος που πιάστηκε με κοκαΐνη στο κέντρο της Αθήνας – Που την είχε κρυμμένη & ποιος την “κάρφωσε”

Μία 29χρονη δικηγόρος συνελήφθη σήμερα, Τετάρτη, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μέσα στο αυτοκίνητό της εντοπίστηκε κοκαΐνη.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η 29χρονη, που γεννήθηκε στην Αρμενία, συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών στη συμβολή των οδών Σεπολίων και Αγίου Μελετίου.

Η 29χρονη δικηγόρος είχε επιμελώς κρυμμένη την κοκαΐνη
Οι Αρχές βρήκαν την νεαρή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, να έχει κρυμμένες μέσα στο αυτοκίνητό της 40 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν κοκαΐνη βάρους 33,8 γραμμαρίων, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.

Η νεαρή γυναίκα οδηγήθηκε σήμερα, Τετάρτη, το πρωί ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την 29χρονη δικηγόρο
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξεδώθη: “Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (14-8-2024) στην περιοχή του Κολωνού, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 29χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση της κατηγορουμένης στην διακίνηση ναρκωτικών, εντοπίστηκε η 29χρονη και πιστοποιήθηκε η εγκληματική της δράση.

Ειδικότερα ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν την 29χρονη να κινείται με όχημα σε περιοχή του κέντρου της Αθήνας και προέβησαν σε έλεγχο, στο πλαίσιο του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός αυτού και κατασχέθηκαν:

-40- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες -33,8- γραμμ. κοκαΐνης και

ζυγαριά ακριβείας.

Η συλληφθείσα, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

29χρονη δικηγόρος πιάστηκε με κοκαΐνη στο αυτοκίνητο

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Related posts

Τρόφιμα: Ακριβότερες οι τιμές στο ελληνικό χωράφι κατά 20%

evosmos

Έρχονται «θερμές» ημέρες στα ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία ανακοίνωσε έρευνες για κοιτάσματα στη Μεσόγειο

evosmos

Χαμογελά ξανά ο Νότης Σφακιανάκης: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα 2 χρόνια μετά – «Επιστρέφει» στη ζωή του

evosmos

Leave a Comment